fredag 9 oktober 2020

Tumlad kalksten

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping.


Tumlad kalksten

Vår kalksten kommer från världens skickligaste stenhantverkare, och vi försöker alltid hitta den hårdaste stenen med den jämnaste färgen. Golv och väggplattor i kalksten. Marksten harmonierar även med många naturmaterial som skiffer, granit och kalksten. NobleTeam erbjuder granit, marmor, kalksten, skiffer, sandsten.


Tumlad kalksten

Tumlad sten som passar bra ihop med våra markstenar. Den tumlade kalkstenen är redan sliten av tusen små stenar som tagit bort de mjuka delarna i stenen. Dekorsten i olika material. Välj mellan tumlad, polerad eller krossad.


Intresserad av att lägga kalksten ? Vi på Stonefactory kan erbjuda olika sorters kalksten så som Borghamnskalksten och Ölandskalkalksten. Du kan även beställa vaskar av Marmor. Vi har blank polera matt, tumlad, slipad. Marksten Almö är en modern sten som med sitt rustika utseende passar i många miljöer.


Almö är tumlad och har distanser för att man ska få välfyllda fogar. Tumbled Grey, tumlad kalksten i färgen Grey. Tumlingen gör att stenen har mjuka kanter och vackra ojämnheter i ytan.


Detta har man fått fram genom att det mjuka i. Exklusiva material för golv och vägg. För er som söker det unika! Vår fantastiska vackra premiumsten tumlad vit ger ett mjukare och lugnare intryck än vad krossad sten gör.


Tumlad kalksten

Jura Grå Tumlad Kalksten. Marmor finns i flera färger som tumlad, matt, slipa. Vi bryter och tar fram inomhus samt utomhus produkter av Öländsk och Jämtländsk kalksten.


Läs mer Platta Vision Struktur Glimmer Helpall. Tumlad marmor i storlek 10xmed stor variation i både färg och mönster - precis som i naturen. Det är en kalkstenssort som kännetecknas av synliga fossiler. Den mjuka och lena ytan ger rummet en ombonad och varm atmosfär.


Flisbys kalksten romantik är en kalksten som både är borstad och tumlad för att få ett rustikt och klassiskt utseende. Passar utmärkt även som fris eller kant. Tumlade stenar ger en gammaldags charm som passar till många äldre hus. Vit dekorsten känner nog många igen från sina utlandsresor.


Dessa används ofta i stora. Andra sura vätskor som vin, ättika, vinäger, fruktjuice, kolsyra etc är också skadliga. En polerade yta på en kalksten kan få matta. Stone Brite skyddar och förhöjer den naturliga färgen på natursten, tumlad marmor, skiffer, flammad granit och kalksten.


Trädgårdssten Gotländsk kalksten förskönar din trädgår park, altan eller annan yta. Ljus öländsk kalksten ger vägen till dörren en skön känsla!


Vacker hyvlad sandsten i varierade storlekar ger ett spännande intryck. Med marksten från Benders kan du anlägga miljöer med både modernt som gammaldags utseende.


Mixa färger, utmana fantasin och skapa din personliga utemiljö. Det betyder att plattorna har samma bred 3cm. Gräsarmering Stenplatta Ring oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.