fredag 9 oktober 2020

Trappsteg i granit

Designa din egen trappa i granit. Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa. Välj material som sätter din personliga prägel på ditt hem.


Natursten kräver minimalt underhåll i trädgården. Våra trappsteg (blocksteg) och entréhhällar i granit ger ett gediget och exklusivt intryck. Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong.


Använd hela blocksteg i sten eller klä in en befintlig trappa. Bygg din trappa med trappsteg i naturstenen granit. Trappsteg i granit ger en naturligt tidlös känsla i trädgården.


Ovansida och synliga kanter med olika. Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa. Limmas med fix på befintlig trappa. Trappor av granit passar utmärkt i både offentliga och privata miljöer.


Med olika stensorter och bearbetningar kan graniten ge vitt skilda uttryck. Råkilad front, sågade kortsidor och flammad topp. Kan användas i trädgården eller som trappsteg intill huset.


Granit och stenprodukter på nätet. Stengrossen säljer stenprodukter för utomhusbruk. Trappsteget utanför dörren är en detalj man lägger märke till. Därför lönar det sig att anstränga sig med trappsteget.


Flera olika typer av granittrappor. Du kan också klä din gamla trappa. Här har vi listat ett brett utbud av trappor i granit och trappblock. Ena sidan är råkilad andra slät som på bilden.


En trappa i granit är otroligt snyggt! Vändbara trappsteg - Välj själv om du vill ha en rå, huggen framsida eller en mera rak och strikt flammad. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö.


Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Antingen med färdiga blocksteg i granit eller betong, eller varför inte använda mursten som trappsteg ? Mot gatan är en kallmur byggd i granit, trappsteg är granitblocksteg i Bjärlövsgranit och vilplan av smågatsten i Bjärlövsgranit.


Levereras med flammad ovansida och framkant. Färgskiftningar och kvartsränder får förekomma. Det är viktigt att kolla på produktinformationen för att se exakt vilken stentyp som dina plattor är gjorda av. Ett urval specialprodukter som vi tillverkar.


Trappsteg i granit

Från utebord och tvättställ i granit till TV-bänkar och konstnärliga utsmyckningar. Jag har kommit över några äldre blocksteg av huggen granit som jag tänkte använda som yttertrappa.


Trappsteg i granit

Stegen är dock lite för långa och måste. Som material för steg kan man använda trä, faner, granit. Tack granitsmula har elementen ohalkiga ytor som är optimala vid exploatering av trappsteg i vinter.


Trappsteg i granit

Vad är ett trappsteg i granit ? Ett trappsteg använder man när man önskar bygga en trappväg eller trappa på en tomt med lutning. Utomhus går man lite annorlunda och man har oftast mer utrymme att röra sig på.


Vit massa i en rand infräst i granit - eller betongsteg. Trappa - Vimmerby Rundad Massiva trappsteg rundade i ljusgrå granit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.