måndag 14 september 2020

Umo malmö

Vi finns för dig från år till den dag du fyller år. Besöket kostar inget och vi som arbetar här har tystnadsplikt. UMO är en webbplats för alla som är mellan och år. Med vår tjänst Doro Visit erbjuder vi fjärrtillsyn som ett tryggt och diskret alternativ till tillsyner i hemmet.


Kombo-boka Boka en Avboka. Boka med förnamn (valfritt) och mobilnummer.

Umo ger svar om depressioner. Malmös tre ungdomsmottagningar. Filmen är framtagen för Youmo. UMO, ungdomsmottagningen på nätet. Alla Youmos filmer finns på flera språk.


Många förknippar ordet alkoholist med folk i medelåldern och äldre. Unga som märker att de inte kan hantera sitt drickande har därför ofta långt till.


Socialstyrelsen värnar hälsa, välfärd och allas lika tillgång till god vård och omsorg. Vi verkar för en god vård och omsorg genom att styra med regler.

Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården - dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka ti förnya recept. Informationsmaterial om Mikamottagningen.


We want you to look good and do good. Hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård.


Vi är en ideell organisation för ungas psykiska hälsa Varmt välkommen till oss! Prata med en kurator, eller med andra unga i Forum. Kolla in filmer och lyssna på poddar om viktiga ämnen. Alla kan vi ibland ha svårt att fokusera, sitta still och att kontrollera våra impulser, särskilt om vi är stressade eller trötta.


Bris är en barnrättsorganisation som stöttar barn, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare genom att göra barns röster hörda. Vid resor mot Stockholm gör bussen stopp i Borås, Jönköping. Umo är en ungdomsmottagning på nätet. De har också en strålande podcast och i denna veckas program lyfter de upp ämnet om killar som drabbas av ätstörningar.


Välkommen till Kumlas vackra stadspark, en plats för avkoppling, umgänge, motion och lek. LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Ungdomsmottagningarna finns för dig som är mellan och år.


MUM - Mottagningen för unga män. This is the most satisfying domino video in the world. På UMO kan du läsa om när du ska testa dig, var du kan göra det och hur det går till.

Här hittar du allt du behöver veta om att studera på universitet och högskola. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av.


BUP – barnpsykiatri och ungdomspsykiatri i Stockholm. Vi ger stöd och behandling för barn och ungdomar med psykiska problem. Du söker tjänsten via vår hemsida (jobbmaskinen.se - lediga jobb - klicka på tjänsten - ansök). Kunskapsområdet sexuell utsatthet utvecklas snabbt och ny kunskap tillkommer kontinuerligt.


Tillbaka till lediga jobb. Kondomkartan är resultatet av ett grupparbete sex stycken sjuksköterskestudenter från Högskolan Kristianstad utförde i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.