tisdag 17 mars 2020

Obelix marmor ab

Tillverkning av köksbänkar, fönsterbänkar och golvplattor i natursten. Vi har ett stort urval av granit, marmor, kalkstenar och silestone hämtat från världens.


Besök vår utställning av marmor, granit, kalksten och silestone vid Väla i Helsingborg. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 9TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.

Vi tillverkar köksbänkar, fönsterbänkar och golvplattor i natursten. Stort urval av stenskivor i granit, marmor och kalksten. Bolaget skall ha till föremål för sin rörelse bearbetning och försäljning av natursten samt i övrigt idka därmed förenlig verksamhet. Klicka för att se andra data om denna sida.


Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. En känsla av lyx - med kunden i fokus! Granite, Marble Product and more.

Registrering och aktivering. Värderingskammaren AB arbetar med värderingar och försäljning av lös egendom, allt från enstaka inventarier och maskiner till varulager och hela företag. Skicka företagsprofil till e-post. Hämta informationen kostnadsfritt.


Torget listar företag i Sverige. NobleTeam erbjuder granit, marmor, kalksten,skiffer, sandsten. Andrei har angett jobb i sin profil. Produkter som golv och vägg plattor, fönsterbänkar.


Bänkskivor till kök - marmor, granit, kalksten, Silestone och Dekton Hem Natursten. See the complete profile on LinkedIn. Kontakta oss för att boka en visning i vårt showroom på Kabelvägen i Norrköping, varmt välkommen. Marmor, granit, komposit.


Vi har ett brett urval av fönsterbänkar i standardlängder med bredd eller cm. Fönsterbänkarna finns i olika granit, marmor , och kalkstenssorter.


Bläddra igenom våra kakelserier och låt dig inspireras.

Har du ett specialönskemål? Välkommen att kontakta oss i Enköping om våra kakelserier! Design och funktionalitet är våra. Precis som marmor åldras terrazzo med värdighet.


På 90-talet förädlades produkten och fick bl. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller önskar beställa. Mån-Fre: – Övrigt: Boka tid. Tveka inte att kontakta oss!


Och på den linjen fortsätter vi. Vi på MOG Sten AB erbjuder mängder av stenskivor i olika utföranden. Här finner ni en stor utställning med. Fördelningen i styrelsen är 10%.


Söker du efter natursten och bor i Göteborg är vi leverantören som du söker! Obelix Bilrenovering AB - Org. Vi jobbar med den senaste teknologin så att du skall bli nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.