tisdag 30 juni 2020

Slipa betongskiva

Ta bort skivan ur formen genom att skruva av reglarna och vänd sedan på den. Vill man vara ännu säkrare så ska man behandla sin betongskiva med ättika. Slipa bänken för hand med. Detta kan man använda för att slipa och polera både vaxet och.


Exemplet nedan beskriver en rektan­gulär betongskiva tänkt att kunna läggas på befintlig bänkstomme i till exempel ett kök eller på ett bordsunderrede. Jag vill gärna ha en betongskiva som är vit. Med vatten och diamantpapper slipar vi ytan i flera steg för att få en jämn och blank yta.


Slipa betongskiva

All betonghud (översta lagret på betongskivan ). Vi har en gjuten betongplatta som uteplats och hade egentligen tänkt lägga klinkers på den men har börjat fundera på att slipa och ytbehandla den istället. Vilka verktyg behövs för att slipa en betongyta alldeles slät?


Betongen har en helgrå yta som är ca. Denna yta kommer att ta lång tid att slipa igenom om man vill slipa fram stenen i betongen. Många gånger är vi ett fint alternativ till att slipa. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.


Excenterslip går utmärkt på betong, Börja du med korn eller så och slipa ned det till rätt nivå. Det finns olika sätt att slipa betong på, dels för utseendet men även för att få en tåligare yta och med vår gedigna erfarenhet.


Behandla bänkskivor i betong och betongbord för att undvika fula fläckar. Se vårt utbud av effektiva betongprodukter på nätet. Jag har funderat på att slipa betongbjälklaget på en utvändig loftgång för att få en vackrare yta på ett enkelt sätt. Loftgången är utomhus men under tak.


Skivorna måste oljas innan du början använda dem, annars kommer du att få fläckar på dem. Dessutom måste de slipas så att de blir släta. Du kan behöva slipa om skivan med jämna mellanrum för att få bort olika skador som uppstått. En betongskiva gjuts efter de mått du vill ha.


Man bör slipa bort ungefär 2–mm av ytan. Man slipar golvet på ett slätt sätt och resultatet blir ett blankt, lättstädat och mer motståndskraftigt golv.


Genom att slipa och polera ytan får man fram ett mycket vackert mönster av de slipade. Designgolv på betongskivan, om Ni förstår vad jag menar? Det tog inte särskilt lång tid att slipa betongen när den väl stelnat. Detta gör att fläckskyddet blir mer effektivt.


Slipa betongskiva

Detta är även en bra metod om man har en mycket tät yta, t. Ytbehandla en betongskiva. Funderar du på att gjuta en bänkskiva i betong till köket?


Eller kanske gjuta bordsskiva eller säte till pall? Du kommer inte att ångra dig! Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Innan du börjar: bestäm dig för hur ditt betongbord ska se ut.


Slipa betongskiva

Ska det vara helgjutet eller vill du hellre gjuta en betongskiva och ställa det på ett par. Tänk på att en betongskiva väger en hel del, ofta mellan 1och 2kilogram. Gjut därför betongen så nära platsen där den sedan ska vara som möjligt.


Att gjuta en bänkskiva i betong själv är roligt och ger ett snyggt resultat. Vi erbjuder unika helhetslösningar för betongskiva och vask utifrån kundens önskemål. I lördags behandlade vi uteplatsen som vi gjöt i somras.


När vi gjorde gjutningen valde vi att låta glätta ytan, vilket gör den jämnare, slätare och mindre. Kanterna på bordsurets baksida slipas till samma radie som på framsidan. Sandsorten som ligger i ytan av betongborden är krossad granit.


Om vi mot föromdan på vårt möte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.