onsdag 9 oktober 2019

Kantsten radie betong

Brett sortiment av kantsten. Stilrent och elegant - Se produkter och läs mer! Plattor, marksten, murar m. Vi säljer både tumlade och slätstrukna kantstenar i betong.


Campusblocket fungerar lika bra som kantsten eller trappblock. Stort lager och snabba offerter. Skapa snygga kanter i trädgården eller i offentliga miljö med kantstöd i betong. Välj mellan ett stort sortiment av kantsten i olika former och prisklasser.


Lämplig för trottoarer, torg, gågator, vägar och liknande. Våra kantstöd och kantsten håller rabatter och gräsmatta på plats. Flisby erbjuder ett stort sortiment av kantstöd och kantsten i betong, granit och metall. Gjuta trädgårdsplattor, gör dina egna gångplattor, köp dina gjutformar,uteplats med plattsättning.


Kantsten radie betong

Kantstenarna tillverkas i många olika. Gjut egen kantsten, marksten. PIGMENT FÖR BETONG OCH GIPS. Granitkantsten radie, bitar bildar en hel cirkel med diametern 10m.


Där svängande bilar vrider stenarna från varandra kan kantstödet sättas i jordfuktad betong. Den utgör en stilren övergång mellan olika delar eller nivåer i trädgården. Vår kantsten finns i betong och elegantare granit som har blivit naturligt stenhuggna på sidorna. Vi har kantsten i olika stilar.


Diskutera gärna med oss för. Betong är vackert, funktionellt och beständigt, men inte alltför dyrt. Att lägga marksten och plattor är enkelt och det finns många storlekar och färger att. Vi arbetar med att lägga gatsten, kantsten och plattor.


Kantsten radie betong

Genom åren har vi iordningställt en stor mängd offentliga miljöer runt om i. De mindre kantstenarna passar bra i trädgårdar och uteplatser. Patioplattor med svart kantsten som avgränsning. Svart kantsten som avgränsning mellan sjösten och rabatt.


Stor sortering på Allt I Mark. Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten. Vi hjälper dig att hitta rätt kantsten granit Marksten och Mursten och göra.


Kantsten radie betong

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. Eriks RVRadie Pearl Grey. Allt inom sten till Din trädgård till bra priser med redovisad fraktkostnad. Beställ online eller i vår butik.


Notera: Pris per styck, inte per m2. Sågade ändar med övriga sidor. Dela av markstenen med en vacker kantsten. FLISBY Trappblock betong grafit 105x35xcm.


Finns även möjlighet att beställas i radie - 1. Den är extra mångsidig vilket gör den lämplig för allt från trottoarer och trädgårdar, till. Stöd som sätts i betong blir betydligt stadigare än limmade eller spikade stöd. Spikkantsten och kantsten som limmas i Göteborg välj Allt I Mark AB.


Du måste ha asfalt under för att kunna spika fast stenen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.