torsdag 30 januari 2020

Marmorgolv rengöring

Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Rätt utrustning på rätt plats. Läs vidare här för att hitta enkla tips på rengöring av marmor!


Det är viktigt att endast använda rengöringsmedel särskilt anpassade för ändamålet för en säker och effektiv rengöring. Att rengöra marmorgolv involverar. HUR SKÖTER MAN ETT MARMORGOLV. Det ger fantastiskt resultat.


Marmorgolv rengöring

Detta ska enlig bruksanvisningen göras 1-ggr per år, däremellan vanlig rengöring med såpa. Håll ditt golv i toppskick med rätt rengöring.


Vi har de bästa tipsen för båda i vår snabblästa guide! Detta gör givetvis att inga starka medel bör användas vid rengöring. Till en början är en god idé att med hjälp av en mjuk borste (t.ex. tandborste). För rengöring och underhåll av inredningar som bänkskivor, bordsskivor, fönsterbänkar i granit, marmor och kalksten kan man använda vanligt rengöringsmedel.


Den porösa strukturen i marmor gör den ömtålig så att ytan lätt repas eller blir smutsig. Metoden innebär att det aktuella lösningsmedlet blandas med ett absorberande pulver, t. Lämplig för vardaglig rengöring av bänkskivor i granit och marmor.


Ett marmorgolv är känsligare för sura ämnen som t. För marmorgolv rengöring bör du endast använda lite varmt vatten. Använd inte ättika eftersom syran skadar ytan. Rengöring måste göras mekaniskt, använd vitt eller blått skurblock alternativt skurma-skin med vit eller blå skurrondell.


Marmorgolv rengöring

Det finns specialmedel för rengöring men oftast räcker det som sagt med vanlig såpa. När det gäller marmorgolv och granitgolv så kan man förebygga. Då den hittas i stora kända byggnader eller i vackra statyer.


Marmorgolv är särskilt populärt i flera byggnader för att indikera dess status. Daglig rengöring görs med en fuktig disktrasa och eventuellt lite diskmedel. Polerade marmorgolv uppskattas för sina vackra mönster och många nyanser.


Marmorgolv rengöring

Ett polerat marmorgolv ger en elegant atmosfär och med lämpligt underhåll bibehåller. Marmor är en metamorf bergart och ett mycket snyggt och stilrent material att dekorera hemmet me strukturen kan antingen vara fin- eller grovkorning och går att.


Professionell golvvård och golvslipning för alla sten, trä och vinylgolv i Stockholm. För daglig skötsel ska ni använda en blöt trasa med lite diskmedel på. För intensiv rengöring så rekommenderar vi att ni använder varmt. För borttagning av kalk- och tvålfläckar, smuts mm på t ex keramik- och marmorgolv, sanitetsgods, blandarmaturer och emaljerade badkar.


Också använda en torr handduk för. Där man vill ha ett hårt och tåligt golv väljer man ofta sten. Historiskt sett har vi i Sverige använt mycket sten till bland annat golv inomhus, och.


Vi på Ajour Trading jobbar med renovering av naturstensytor, såsom marmor, kalksten, sandsten, granit- och terrazzogolv samt trapphus och betong. Vanligt såpvatten räcker långt.


Rengöring av marmorgolv - Så underhåller du och rengör ett marmorgolv på bäst sätt. Marmorn är lättstädad och eftersom våtutrymmen i. Tänk på att kalkhaltigt vatten ger avlagringar, särskilt på ojämna skiffergolv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.