onsdag 9 oktober 2019

Kall ananassås till kassler

Kall ananassås till kassler

Serveras till kassler och nypotatis - riktig sommarmat! Gick supersnabbt att röra ihop. Idag blev det en rätt som i sin enkla utformning serverades ett flertal gånger under min barndom.


I dag var jag ÄNTLIGEN tillbaka på gymmet! Tips på dryck: Peña Teja, finns på systemet. Blir det kassler över så blir det jättegott på hård macka i tunna skivor med såsen till.


Du kan garnera ananasgratinerad kassler med hackad persilja. Kan även tänka mig recept på nåt annat gott med kassler. Kassler i skivor med ananas på. Recept med kassler som tillagas i ugn.


Med ris, purjolök, grädde, chilisås och majonnäs. Denna goda rätt går att förbereda. Matklubben, här finns massor med recept på kall ananassås ! Blanda ananas, majonäs, gräddfil med vispad grädde.


Kokt kassler med potatis och kall ananassås. Internationellt: Kallskuren skinkstek, ananassås, färskpotatis. Sallad: Sallad på rökt lax, gröna ärtor. Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott.


Kall ananassås till kassler

Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precis. Vi erbjuder även en alternativrätt. Panerad hoki med kall örtsås, citron och kokt potatis.


Falafel med kall ananassås och kokt potatis. Kall ananassås : ca dl turkisk yoghurt msk majonnäs burkar skivad ananas ca 2-msk ananasspad salt. Kall Ananassås dl lättvispad grädde 3. Invägning,,,, mindre roligt efter en sån här helg. Har intagit soffan, efter en intensiv dag.


Det blev shopping halva dagen. Nu till kvällsmaten, kassler med ananassås och kokt potatis. Pastasallad med drumsticks och kall ananassås. Kycklingsallad med kall sås och bulle.


Kall ananassås till kassler

Hamburgare med bröd och klyftpotatis. Chokladkaka med päron, grädde. Tisdag Stekt fisk, kall örtsås, potatis Dessert: Vinbärskräm.


Kristianstadsbladet är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. Vi ska få lite gäster på nyårsafton och jag har tittat lite på mina gamla tråk- recept. Här hittar du många recept på olika fisksorter som utmanar smaklökarna och breddar repertoaren.


Både nyttigt och ljuvligt gott! Kom ner och ta en kall öl o njut av matchen Med alla andra sportsintresserade! Kallelse och program till RM. Kallade spelare är också med i den trupp som.


Fläskkotletter med kokt potatis och ananassås. Grillad flintastek med kokt potatis och kall. Slumpa fram ett middagsrecept.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.