tisdag 8 oktober 2019

Kalksten bänkskiva stockholm

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Kalksten är porös och kan därför lätt få fläckar. Här gäller liknande försiktighet som vid marmorbänkar.


Vi arbetar med granit, marmor och kalksten.

Men bänkskivorna är en mycket synlig del av inredningen, så vi vill att de också ska vara snygga. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Svensk kalksten finns även med hyvlad eller borstad yta som medför en något grövre struktur. Bänkskiva i Kashmir White.


Finns att se i vårt showroom i Stockholm, Karlbergsvägen 27. Vi hjälper dig gärna med råd och inspiration när du ska köpa kalksten.


Naturstenskompaniet är ledande i Sverige när det gäller natursten.

Vi tillhandahåller produkter i ölandssten, granit, kalksten, marmor och skiffer. Köksbänkar av hög kvalitet. Dansk design som alla har råd med. Se vårt kökserbjudande här.


Låt våra experter hjälpa dig. Boka kostnadsfritt ritmöte här. Visualisera drömköket här. Denna förvandlingsprocess leder till. Kompositsten passar utmärkt i alla utrymmen i huset. Så väl som bänkskiva i kök och badrum. Vi är baserade i Stockholm. Materialen vi arbetar med är företrädesvis marmor, granit, kalksten och. Vi mäter, tillverkar, transporterar och installerar bänkskivor.


Ska du renovera köket och tänker köpa ny bänkskiva ? Här får du veta vilket material – från marmor till billig komposit – som är bäst för ditt kök. Vi erbjuder vackra kalkstenar från bland annat Jämtland och Öland.

Infällda spår av Belgisk kalksten BK1. En bänkskiva av kalksten i kök eller. Besök Stenbolagets butik i Barkarby - Järfälla. Stora utställningar och ett stort lager för avhämtning.


Kom förbi oss idag så förverkligar vi din dröm! Våra stenskivor tillverkas lokalt i Sverige i högsta kvalitet. Vi skräddarsyr våra stenskivor och sågar ut er bänkskiva i vår egen verkstad efter era. Marmor bänkskiva, tjocklek 30mm.


Kontakta oss för mer information! Vi bryter Norrvangekalksten i eget stenbrott, km norr om Slite. Kappelshamnssten bryts i egna stenbrott. Välj mellan mattslipad och polerad kalksten.


Mätning, tillverkning och montering efter era önskemål! Vi levererar alla produkter i natursten som köksbänkar, golv- och väggplattor, trädgårdssten och allt annat du kan behöva. Vi förser allt från stora projekt.


Vi vill vara Sveriges bästa leverantör av bänkskivor i natursten House of Design är ett växande företag med huvudkontor i Stockholm. Vår vision är att erbjuda.


Det är något speciellt med naturens eget material. Både till privatpersoner och projektkunder. Vi säljer kalksten från Estland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.