tisdag 25 juni 2019

Hängare disktrasa

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Stort utbud av disktrasor för företag. Snabb leverans, oslagbara priser! Sopset, borstar, disktrasor mm.


Bra pris, snabb leverans och billig frakt på Bluebox. En jättesmart hängare så att.

Häng upp trasor och diskborste snabbt och snyggt! Det här är en väldigt praktisk hängare till disktrasan. Den är självhäftande så du kan placera den precis var du vill.


Hängaren är vit och diskret. Suger upp effektivt och torkar snabbt. För dig som gillar att hålla köksytor rena och snygga är en disktrasa räddaren i nöden!


Här hittar du alla våra disktrasor i olika material, färger och mönster. Håll ordning i köket och badrummet. Fula disktrasor hör inte hemma på diskbänken eller över kranen.

En enkel och genial lösning som du fäster med. Torka, putsa och polera med rätt trasor Letar du efter bra trasor att städa med? I vårt utbud finns alla möjliga städ- och disktrasor, rengöringsdukar.


Handla hängare och mycket annat hos Cellbes. Jämför pris på Köksredskap från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Rosa disktrasa med korsade stolpar Garn: Blend Bamboo Garnåtgång: nystan Virknål Lägg upp lm.


Problemet med trasiga öglor i handdukar är ett minne blott. Häng enkelt och smidigt upp din disktrasa, diskduk eller handduk med pluringen. Vår disktrasa är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Med riktiga stadkanter och fållad i två sidor.


Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt. Iris Hantverk Diskduk Orion bl. Nu kan du göra köksarbetet roligare med dessa disktrasor med motiv av Birgitta Lindeblad. Motiven är färgglada och roliga.


Vem har inte haft en fuktig disktrasa liggande i diskhon medan vi kör till nästa plats? Pluring är en smart hängare disktrasor. Nu finns en praktisk hängare med magnetfäste. Välkommen in i Pysselgummans webshop och fynda!


Den är vävd med en teknik som gör den lätt och smidig.

Tillverkad av 100% lin och färgad med GOTS-certifierad färg. Virkade grytlappar med våffelmönster och hängare i läder – mönster och beskrivning. Virkad disktrasa - Crocheted dishcloth - Handmade in Finlan. Prisvinnande hållare för disktrasan!


Lagervaror skickas inom timmar. Vi har den omtyckta trasan i flera härliga naturnära färger. Disktrasa i olika färger och material. Plåtburkar - Derrière la porte.


Smart krok att trycka fast disktrasa eller handduk i. En disktrasa med ett roligt mönster piggar upp vilket kök som helst och en hållbar diskborste underlättar när du tar dig an disken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.