tisdag 12 mars 2019

Färgtrender 2018

Den röda tråden hos alla butiker är murriga färger. Inspiration och idéer på väggfärger från Nordsjö som fungerar bra med Kährs parkett för fantastiska resultat.


Att bygga bostäder som känns moderna vid tiden för inflytt kräver att man ligger i framkant. I alla fall enligt Alcros nya färgkollektion, ad. Vad är det för färger som gäller?


Vilket materialval är värt att satsa på? Vi listar vårens hetaste frisyrer och färger. Lila, blommigt, fransar och denim – Baaam guidar dig genom vårens hetaste trender. Alcro visade och presenterade sin kollektion AD.


Modeskaparna visade sig enade under SS18: naturligt är hetast, men det finns även utrymme för att ta ut svängarna med galna färger. Enorma blommor, klassiska rutor och soffor som rymmer hela familjen är det vi kan se fram emot i våra butiker nästa år. Vi är en seriös och rekommenderad målarfirma i Stockholm med ett komplett tjänsteutbud - inte bara inom måleri utan även inom byggsektorn i övrigt. Lampor och belysning får allt mer utrymme i våra hem.


Naturliga material i form av trä, linne, sten, skinn och keramik tillhör några av. Där jag skrev att jag skulle söka efter barndomsminnen. Det här är just ett sådant fynd. Vi har samlat allt du behöver veta om den kommande säsongen och guider dig till de trendigaste lacken just nu.


Avskalat minimalistisk och teknikbantat möter mustiga färgkavalkader. Metro Mode Så fixar du snyggaste stilen på resan till Barcelona – inspireras av outfits. Hur underbart är det inte att fira in. Ska du renovera köket nästa år?


Färgtrender 2018

Iallafall om man frågar trendredaktören, färgexperten och inredningsarkitekten om nästa års färger. Och detaljerna du gott kan skippa. Det behöver inte vara drastisk och mycket, det sitter trots. Kökstrender är sidan som visar speciellt utvalda kök.


Färgtrender 2018

Kök med mycket hjärta, vackra utseenden och framför allt med riktigt bra kvalité. Lite om färger, material, prylar och lite influenser bland influencers. Allt fler vill gå mot en inredning som är mer. Det är en användbar kulör som verkligen passar in i alla livs- och inredningsstilar.


Visa upp din stil med nya färgtrender. Uttryck din personlighet och stil med de fyra nya färgerna som nu är tillgängliga för Swift-serien. Gröna växter, downsizing och heta röda nyanser. Ett nytt år står för dörren!


Färgtrender 2018

Jannice Wistran feng shui-expert och bloggare hos Sköna hem tipsar om trender vi kommer att se. ALCRO LANSERAR NY KULÖRKOLLEKTION: ad. I nya kulörkollektionen ad. Alcro kulörer inom tre tydliga trender Lemon Crisp, Dark Wood och Desert.


Varje år publicerar Pantone färginstitut de hetaste färgtrenderna för det kommande året. Här har vi tagit fram ett urval av de färger som lyfts fram av Pantone. Få trendkoll genom att spana in alla looks från visningarna under Fashion Week Stockholm SS– och inspireras av vårens nya trender. I vanlig ordning när ett nytt inredningsår står för dörren har jag svarat på en hel del intervjufrågor angående min egen inredningsstil och de.


Valet av färg spelar stor roll för hur vi känslomässigt uppfattar olika miljöer. I detta inlägg kommer vi titta på färg.


Förgyll din vardag med hjälp av Badrumstrender, ge ditt badrum inspiration och känsla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.