fredag 27 december 2019

Marmor burk

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Färgskiftningar kan uppstå då marmor är ett levande material.


Lagersaldot visar hur många artiklar vi har i butiken just nu. Sortiment och priser kan variera mellan butikerna. Snygg förvaringsburk från Broste. BIFROST burk med lock - stor.


Göm en hemlis eller samla ihop småprylarna med hjälp av burken i lyxig marmor. Med askar och burkar kan du förvara stort och smått. Kombinera funktion och design i ett. Burk med lock från Nordstjerne.


Marmor burk

En liten burk med lock i den vackraste marmor. Denna fina burk passar utmärkt på badrumshyllan för att hålla ordning med stil. Glasburkar, knivblock, vinställ och brödboxar från varumärken som Åhléns, La Creuset, Eva Solo och Bormioli Rocco. Ursnygg burk i svensk marmor.


Levereras i snygg presentförpackning. Svensk marmor är miljarder år gammal. Lagervaror skickas inom timmar. Burken har ett mässingslock med en giraff på. En solid och stor burk i grön marmor. Behållaren är praktisk som förvaring, men blir också en fin dekoration på bordet. Marmor är ett naturmaterial som håller. En burk smaksatt med dill och en burk smaksatt med dill chili. Köpt gurkor i samma stånd flera år. Att rengöra och putsa marmor är enkelt när du vet hur du ska göra.


Läs vidare här för att hitta enkla tips på rengöring av marmor ! På Chilli kan vi inte få nog av marmor - denna vackra natursten som, oavsett hur du använder det, blir ett. Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt hem och dina vänner. Vacker burk med lock i grön marmor från House Doctor. Vacker och dekorativ förvaring till allt möjligt smått och gott.


Marmor burk

Burkarna är alla unika då de är i 100% marmor vilket är ett levande material. Den finns i tre olika färger, grön, svart och vit. Förvaringsburken är tillverkad av vit marmor - ett av de hetaste materialen just nu. Den fina marmorn kontrasteras fint av ett lock i stål med en matt yta.


Vi har blank polera matt, tumla slipad. All sten är ”levande material” och ingen. Bäddset marmor 2-dels set.


Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av vår webbshop som möjligt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder. Paket med krossad marmor för dekoration av krukor eller i landet.


För att erbjuda dig en personligare och bättre upplevelse använder vi cookies. Hos oss hittar du tidlösa marmorbord med vacker design. Underredena kommer från Polen och marmorskivorna från Italien. Här på Lagerhaus hittar du alltid ett brett sortiment av inredningsprodukter och säsongens alla nyheter.


Marmor burk

Låt dig inspireras av de senaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.