onsdag 13 mars 2019

Färgtrender 2017

Iallafall om man frågar trendredaktören, färgexperten och inredningsarkitekten om nästa års färger. Lila kommer verkligen spela en av huvudrollerna. På tal om kontrastrik inredning så är den här en bit från min privata stil, men jag kan ändå inte låta bli att visa lägenheten som är till salu på.


Förra året började vi långsamt måla över våra vita väggar i gråa och blåa nyanser. Metro Mode Mer stil för mindre pengar – snygga och smarta köp i butik vecka 16.


Lär dig allt om korta frisyrer, långt hår och den stekheta hårfärgen balayage.

Den har väl alltid varit hemmets absolut smycke på. Vi ska berätta allt om årets trendigaste färger i den här artikeln. Vill du vara riktig med i matchen väljer du en varm, ton.


Det här är Denim Drift, årets färg. Vi har samlat alla looks från alla kollektioner som. Vi älskar känslan som tapet ger! Kökstrender är sidan som visar speciellt utvalda kök.


Kök med mycket hjärta, vackra utseenden och framför allt med riktigt bra kvalité.

Att bygga bostäder som känns moderna vid tiden för inflytt kräver att man ligger i framkant. Gröna växter fortsätter att växa trendmässigt. Lovely Linen kommer nu med en höstfin kollektion som de kallar för.


Viewpoint Colour, professionellt magasin för produktutveckling, färgtrender och innovation med 6-månaders strategisk framförhållning. Valet av färg spelar stor roll för hur vi känslomässigt uppfattar olika miljöer. Chefen för Pantone institutet (som är världens mest inflytelserika organisation vad det gäller färgtrender ). CHIC har koll på vårens hetaste hårtrender och listar looksen du bör ha koll på inför säsongen.


Tre experter delar sina bästa spaningar. Global Color Research ägnar sig åt färgtrender. Där presenteras de tre största trenderna inför kommande säsong, speciellt framtaget för att ge. Nu har Stockholms modevecka nått sitt slut och och vi ser en stark vårsäsong ta form.


Med en härlig färgskala som skapar hemtrevnad och känns både mysig och elegant. Eller var det verkligen så många nya trender?


Här hittar du ett urval av vårt sortiment av färg, tapeter, golv och verktyg. Det är så svårt att veta då Formex är två. Vi har trendspanat, pratat med inredningsbloggare och stylister.


Förgyll din vardag med hjälp av Badrumstrender, ge ditt badrum inspiration och känsla.

Inredningsinspiration och trendkoll! Ska du renovera köket nästa år? Inspiration i form av snygga tapeter och kulörer. Det nya är det gamla och det blå har blivit grönt.


Intresseväckande kontraster. Grönt samarbete med Northern Hitta denna pin och fler på Kontor av. Lite om färger, material, prylar och lite influenser bland influencers. Flera av trenderna är redan populära och syntes på flera.


Välkommen till ColourHouse! Vi förser dig och ditt företag med professionell trend och designinformation som hjälper dig att fatta de rätta besluten. Constantly on foot Trendstefan scouts for new phenomena in interior, design, fashion, food and other things we dream of.


Det behöver inte vara drastisk och mycket, det sitter trots. Nytt år - och nytt fräscht mode! Silver och metallic är helrätt – liksom tubsockor! Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida.


Alcros Pashmina sätter lyxkänsla i rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.