måndag 25 september 2017

Design betong

Vi har bord och hoar av betong i snygg design. Att ta något som ofta anses grått och trist och göra det. Obehandlad betong är väldigt känslig, tar lätt upp vätska.


Lägg ditt egna betonggolv, Skapa badrummet i betong eller gör din betongvägg. Produkter och tjänster i betong.

Allt ifrån bänkskivor och handfat i betong, utekök i betong och mönstrad markbetong till husgrunder och betonggolv. På vår hemsida hittar du all information om fördelarna med microcementen och dess unika betong -look. Vi tillverkar alla våra produkter för han vilket ger varje resultat en. Just nu kan du inte köpa någonting här.


Svara på frågor om Craft Studion och vinn en en unik ask och två ljusstakar i betong. Mystic Concrete Collection är en stram minimalistisk bordsserie där bordsskivan är tillverkad av betong.


Vi får ofta frågor om det är lämpligt med betong i badrum och toalettmiljö. Betong i badrum, toalett m.

Microcement är för dig som vill ha unika betonggolv eller annat i hemmet eller på ditt företag. Handla inredning från Tove Adman till rätt pris på designonline. Med ett formstarkt uttryck och en stor dos humor har Tove Adman gjort sig vida känd för sina.


Den lilla granen har en konform med en fot, vilket ger själva. Passion för trädgår inredning och betong plus ett miljö-smart tänk. Hållbart, handgjort och närproducerat.


Gjutformar och hantverk i nordisk design ! Hantverksprodukter i betong och gips finns uppgjutna för nästan alla formar - maila vid intresse. Vi kommer att lägga upp även dessa i butiken så fort som möjligt. Vill du unna dig en hel helg med kreativitet – då kommer du att stortrivas på TEMAKURSERNA med deltagare från hela.


Concept betong jobbar inom design och inredningsbetong. Vi jobbar mot designers, arkitekter, företag samt privatpersoner. Lägg ut det själv eller låt oss göra det åt dig.


Köp gör-det-själv kit via oss. Weber Design Colour är genomfärgade golv för en estetisk golvyta. Sidan är under uppbyggna du kan inte köpa något här just nu.

LOVE med text Bokstäverna är 7cm höga och 5cm breda. Handgjutna i betong, handstämplade med text. Perfekt som doppresent, födeledagspresent, bröllopspresent.


Välkommen att delta i denna kurs för betongdimensionering med FEM- Design Plate. Vi dimensionerar armeringen för en betongplatta, understödd av.


Pumbar pågjutningsmassa med tillsats av hårdballast. Härdad yta slipas för att få ett terazzolikande mönster. Förfrågningsunderlag för prefabstommar av stål och betong. Det kan vara som totalentreprenad eller delad upphandling av element.


Vi kan hjälpa dig med allt från ramper till bassänger. Badrum i betong - Något utöver det vanliga! VI hjälper dig renovera ditt badrum i betong. Göran Wärff har designat hotellets utegård i en kombination av betong och konstglas.


Oavsett när levererar utegården en härlig färgupplevelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.