onsdag 27 september 2017

Avgasklämmor

Dalhems levererar USA-bildelar, bilstyling, racingutrustning m. Valt antal är högre än antalet tillgängliga artiklar och har därför inte lagts till i din beställning. Rostfria avgasklämmor i olika storlekar, passar alla modeller på markanden.


Hos oss hittar du stort system med delar till avgassystem till Sachs mopeder och modeller. Allt från ljuddämpare till muttrar och avgasklämmor.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Breda avgasklämmor tillverkade i polerad rostfritt. Låter motorn konstigt eller får du tanka bilen oftare än vanligt? Det kan bero på ett trasigt avgassystem.


Våra verkstäder hjälper dig gärna att hitta felet. Välkommen till din nya leverantör av artiklar till jordbruk, skog, trädgår trailer, marina etc. Stora nog att klara uppgiften.


Sök produkt, tjänst, företag, person.

För att fästa ljuddämpare av typ slip-on på lösa rörändar. Avgasklämma för att montera ihop avgasskarvar på ett avgassystem. Passar även andra ljuddämpare eller. På Ferrita finner du ljuddämpare och avgasrör till ditt fordon.


Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter. Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Här finner du avgaskämmor till alla typer av Dodge Ram. Då är det nog bättre att klämma åt. Om konstruktionen dessutom är staga är risken minimal för vertikala rörelser.


Placera rören inuti skarvröret och dra åt med avgasklämmor. Tillverkad i rostfritt stål. Innerdimension: 51mm Ytterdimension: 53. U klammor lossnar och vibrerar bort.


Katalysator 100cell race katalysator. Olika modeller för direkt montering på 3" rör med avgasklämmor eller universal med anpassningsbar storlek för svetsning.

Kapmaskin för kapning av avgasklämmor, bultar, metallplåt, glasfiber m. Se "Produkt data" för teknisk specifikation. Titta på bilderna och kolla ifall ovanstående nummer är rätt för din bil.


Inklusive avgasklämmor i krom. Ljuddämpare av hög kvalitét. Vi har de mc tillbehör och skoter tillbehör du behöver till de bästa priserna.


Bara avgasklämmor, la på lite lagningspasta innan ja drog på röret så det verkligen blev 100% tätt. Kontaktuppgifter till NORMA Sweden AB Anderstorp, telefonnummer, adress, se information om företaget.


Fungerar även mycket bra på Puch Paky: Avgasmutter Sachs std M35x2. Två av sommarens stora cruisingträffar i Dalarna slutade i massor av böter och upprörda känslor.


Bilägarna kände sig – lindrigt sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.