måndag 26 juli 2021

Vispskål med lock

Stort utbud av Wellpappkartonger till bra priser. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Spara tid och pengar med Kelkoo.


Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Skålen har en gummiring på undersidan.


I vårt sortiment har vi bunkar i olika material och storlekar- med eller utan lock.

Här hittar du bunkar i till exempel rostfritt stål, plast, och silikon. Större modell av plastskål som rymmer liter. Alla frakter sker med PostNord. Ordern skickas vanligtvis inom 2-dagar.


Rosa vispskål med lock, rymmer liter. Lock till kokkärl (98) Tryckkokare (40) Slow Cooker (14). I fina färger som livar upp köket eller i klassiska tappningar som bidrar med elegans.


Vill du visa priser med eller.

Nya, roliga och trendiga produkter som Margretheskålen i miniutgåva, lock till. Snygg inredning behöver inte vara dyrt. På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster. Superpraktisk skål, där du öppnar det lilla locket i mitten, sticker ner vispen och bara kör.


Skålar av olika storlekar från varumärken som Åhléns och Bloomingville. Det sluter tätt så att du. Med hällpip, flikhandtag och halkfri botten. En Visp och måttkanna från Westmark med tvådelat lock som gör att du kan vispa grädde i den utan att det stänker.


Tupperware Bakskål set med storlekar vispskål i rosa med vitt lock nya. Just nu Vinterkampanj med upp till 10% rabatt. Praktisk med tvådelat lock, fungerar både som stänkskydd och med locket på som förvaringskanna. Här finns plats för eget innehåll, t. Många varumärken Bra priser Snabba leveranser dagars.


Nordisk kitchen vispskål är både elegant, enkel och praktisk med matt utsida och blank insida. Touch Rostfri skål med lock, liter l. Förvara asken i kylskåpet och om smöret mjuknar kan du vända den och använda kupan som en behållare med lock.


Klassisk måttkanna i glasklar SAN-plast med tätslutande lock i Polyetenplast.

Kannan har en graderad dl-skala. Livsmedelsgodkän fri från BPA och klarar maskindisk. Två bakfickor, en med lock och kardborrestängning Breda öglor bak för extra stabilitet och styrka. Rymmer 5l 12kr Köp.


Skålset Margrethe med Lock delar. Tillredningsskål 5Ltr, Small Green. Vispskål i den populära serien Mynte från Ib Laursen.


Ett perfekt presentset med tre Margrethe beredningsskålar från Rosti Mepal. Skålarna är tillverkade i melamin och rymmer liter, liter och liter. Tillsätt ljummet vatten, mjöl, dinkelmjöl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.