fredag 2 juli 2021

Verktygslåda i aluminium

Gjord i kraftigt canvastyg. Hjul och utdragbart handtag. Av köldtålig polypropylen. Kvalitet direkt från tillverkaren! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.

För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e-postadress som du anger. Klicka på länken i mailet – så är. Mått 760x320x2mm Tjocklek 1. Verktygslåda i aluminium med lås och handtag.


Praktisk, lättportabel och tålig. Utformad som en verktygslåda, med handtag och stabila snäpplås för säker förvaring. Justerbara avdelare i bottenfack och. Längd 7x Bredd 3x Höjd 2mm.

Låses med nyckel (nycklar medföljer). Handtag på båda kortsidorna. Få ordning på dina verktyg med en verktygslåda från K-rauta.


Vi erbjuder praktiska och prisvärda verktygslådor från Stanley, Ironside och Keter. Kraftig och stabil, vattentålig verktygslåda i proffsutförande.


Försedd med halkskydd av gummi i hörnen samt ett gediget, greppvänligt handtag av aluminium. Vad en bra verktygslåda bör innehålla. För små reparationer i hemmet eller för att fixa med bilen eller motorcykeln: En välutrustad verktygslåda borde finnas.


Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Beställ idag, leverans imorgon! Spara tid och pengar med Kelkoo.


Den tillverkas i anodiserad aluminium, medan dörr och gångjärn är av rostfritt stål. Av grå slagtålig plast med två fack och aluminium handtag. Köp online eller ring oss för personlig service!


Shoppa bekvämt direkt från soffan. Tayg verktygslåda Nr 6är tillverkad i en kraftig konstruktion av köldtålig polypropylen handtag.

Boxens innermått 550x350x2mm (LxBxH). Denna verktygslåda innehåller det mesta man kan behöva för den lilla verkstaden. Det ingår bland annat en hammare. Hydraultank 225L aluminium.


Denna aluminiumlåda säljs på uppdrag av ett företag. Hos Cowab finns ett brett sortiment av produkter för industri, lager, verkstad och kontor till rätt pris och kvalité.


Aluminiumlåda för verktyg mm. Här hittar du allt från tunga. TMT Malinen Oy är en av Finlands ledande leverantörer och tillverkare av fordonskomponenter.


TMT är kompetent att förse kunderna med heltäckande servicepaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.