onsdag 7 oktober 2020

Varm sås med parmesan

Kycklingfiléerna vänds i ströbröd och riven parmesan innan de steks knapriga. Flanksteken blir festrätt med en smakrik sås på vitlök, vin, grädde och basilika. Som tillbehör gör du en fin puré av mandelpotatis, olivolja och riven. Sås med parmesan - magnifikt smakrik och himmelskt god!


Denna italienska ost tillför både stor smak och en god sälta till såser och. Kall eller varm – en härlig sås har förmågan att lyfta vilken grillrätt som helst.

Rör ner g finriven parmesan. Aioli är en god sås gjord på ägg, olja, vinäger och vitlök. Det här receptet är en ny variant med parmesan och basilika. Pasta med sås på solmogna.


Enklare att laga fisk blir det inte - sås och fisk. Italiensk färskost som används både i varm och kall matlagning. Utmärkt i en klassisk capresesalla på pizza eller till pasta.


Krämig varm pasta med tillbehör.

KYCKLINGPASTA 98:-Grillad bjärekyckling, parmesan. Resultatet blev en härligt krämig sås med den tydliga sältan och smaken från äkta parmesanost – Parmigiano-Reggiano.


Parmesanpanerad torsk med varm citronsås. LCHF, sås, torsk, zoodles. Foto: Bo Ingvar Jönsson (0) Skriv ut. För person(er) Ingredienser. Fler recept med : Övrigt, Sås och marina Smårätter. Kommentarer till Gräddsås. Perfekt vegetarisk vardagsrätt. Vill man inte sätta på ugnen en varm sommardag så kan man givetvis göra det här i en stekpanna istället. Piccatan är en klassisk italiensk maträtt som inte är särskilt svår att göra. Servera varm med extra finhackad chili.


Rödspätta i ugn Lax i ugn med grädde Potatis i ugn Varm sås till lax. Skala den när den är varm och mosa. En bit lasagne tillhör favoriterna i lunchlådorna. Broccolifritters med parmesan.


Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och klicka ut smeten när oljan är varm.

Varma tunnbrödsnittar med skinka och parmesan. Strö den rivna parmesanen över pilgrimsmusslorna, gratinera hårt. Underbar kycklinggratäng med superb sås.


Grillad tonfisk med varm dressing och polenta – gör så här: Polenta: Koka upp vatten och salt och rör ner polentagryn. Låt koka ca min och blanda ner parmesan.


Men den här sötpotatismoset med parmesan tycker de allra flesta om. Addera parmesan, varm mjölk. Gasolgrillen är enkel att hantera och blir snabbt varm. Se till att pastan är varm.


Kör olivolja, mandel, vitlök och persilja i en mixer till en slät sås. Mosa tillsammans med varm mjölk och socker till ett potatismos. Lägg upp den fyllda pastan i djup tallrik, lägg över sås och strö över parmesan. En riktigt enkel och snabblagad pastasås som kan ätas både kall och varm.


Romsås Rött vin Salsa Sambal oelek Senap Sötsur sås Strössel. Recept på en kall sås med rucola, parmesan, vitlök, olivolja och citron som blir så god. Blanda ner de båda löksorterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.