fredag 9 oktober 2020

Trappsteg granit

Trappsteg granit

Designa din egen trappa i granit. Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa. Välj material som sätter din personliga prägel på ditt hem.


Natursten kräver minimalt underhåll i trädgården. Våra trappsteg (blocksteg) och entréhhällar i granit ger ett gediget och exklusivt intryck. Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker.


Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Kan användas i trädgården eller som trappsteg intill huset. Blocksteg i mörk granit till trappbygge mm.


Använd hela blocksteg i sten eller klä in en befintlig trappa. Trappsteg i granit ger en naturligt tidlös känsla i trädgården.


Trappsteget utanför dörren är en detalj man lägger märke till. Därför lönar det sig att anstränga sig med trappsteget.


Ljusgrå granit trappsteg med flammad ovansida och huggen rå kopp på framsida. Ovansida och synliga kanter med olika. En trappa i granit är otroligt snyggt! Vändbara trappsteg - Välj själv om du vill ha en rå, huggen framsida eller en mera rak och strikt flammad.


Trappor av granit passar utmärkt i både offentliga och privata miljöer. Med olika stensorter och bearbetningar kan graniten ge vitt skilda uttryck. Råkilad front, sågade kortsidor och flammad topp.


Granit trappsteg med flammad ovansida och framhuggen råkopp på framsidan storlekar finns i dagsläget. Limmas med fix på befintlig trappa. Du kan också klä din gamla trappa. Trappa - Vimmerby Rundad Massiva trappsteg rundade i ljusgrå granit.


Jag har kommit över några äldre blocksteg av huggen granit som jag tänkte använda som yttertrappa. Stegen är dock lite för långa och måste. Dekorera med kullersten och singel, lägg gångar.


Flera olika typer av granittrappor. Här har vi listat ett brett utbud av trappor i granit och trappblock. Ska man bygga en bred granittrappa kan det vara smart att ha flera granitstenar på ett trappsteg än ett enda stort stenblock. Levereras med flammad ovansida och framkant.


Trappsteg granit

Kan med fördel kombineras med trappsats halvrund med ett eller två trappsteg. Utomhus går man lite annorlunda och man har oftast mer utrymme att röra sig på.


Trappsteg granit

Graniten är en hård sten och kräver skicklighet för att kunna. This Pin was discovered by BK Paschal. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vårt företag arbetar med projektering, tillverkning och montering av olika typers trappsteg.


Som material för steg kan man använda trä, faner, granit. Bekläd din befintliga betongtrappa med granit Färg: Plansteg Granit 100x35x2.


Granit och betong är tåliga material som passar perfekt att bygga trappor och. Antingen med färdiga blocksteg i granit eller betong, eller varför inte använda mursten som trappsteg ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.