onsdag 7 oktober 2020

Trappa granit

Snabb leverans, oslagbara priser! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Designa din egen trappa i granit.


Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa. Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser. Besök Stenbolaget och beställ nu!


Ska du bygga en trappa i trädgården är blocksteg i granit ett utmärkt val som håller i årtionden. Granitblocksteg är ett enkelt sätt att göra det finare i. Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa. Limmas med fix på befintlig trappa. Vi hjälper dig med valet av stensort och monteringen av trappan och muren.


Flera olika typer av granittrappor. Här har vi listat ett brett utbud av trappor i granit och trappblock. Som beläggning på trappor är både marmor, kalksten och granit lämpliga material.


Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Våra trappsteg (blocksteg) och entréhhällar i granit ger ett gediget och exklusivt intryck. Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker. Granitplattor - Grafit Granitplattor i grafit.


Det billiga byggvaruhuset online. Vi har ett stort sortiment av trappblock i granit. Det finns olika bredder och färger på graniten. Köp en ny snygg trappa i äkta granit här.


Med olika stensorter och bearbetningar kan graniten ge vitt skilda uttryck. Granit är en hållbar och vacker produkt till trappor och golvytor. Natursten kräver minimalt underhåll i trädgården.


Flambehandling ger en fin och halksäker yta. Vi tillverkar er granit trappa. Hör av er för vidare rådgivning eller offert.


Granit användas som t ex bänkskivor till kök och ba golv, spisomfattningar, fönsterbänkar, fasader och trappor. En blockstenstrappa av granit kan leda ned för en slänt lika väl som upp till en.


Tack vare stenens slitstarka egenskaper tål trappan att springas på år. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Trappor finns i olika utföranden. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande.


De olika utformningarna ger dig möjligheten att skapa trappan som passar just din stil och dina behov. Nordic Granit har valt att lägga extra fokus på. En trappa i granit är otroligt snyggt!


Vändbara trappsteg - Välj själv om du vill ha en rå, huggen framsida eller en mera rak och strikt flammad. Kan användas i trädgården eller som trappsteg intill huset. Entréplan i mörk, lyxig granit. Det färdiga entréplanet med grovhuggen front och flammad ovansida ger en exklusiv prägel och en stilfull.


Stentrappor i exklusiv design. Henrikssons Stenhuggeri hittar du sten till din utetrappa i exklusiv design. Vi utformar granittrappor, trappor i skiffer eller. Då granit är känt för att klara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.