onsdag 26 augusti 2020

Studievägledare lärgården

Vi gör allt vi kan för att du som studerande ska få en utbildning som är anpassad för just dig. Vi förstår att alla som börjar hos oss har olika. Var vänlig och kontrollera.


Gymnasiala kurser och kurspaket söker du senast veckor före kursstart. I kursutbudet ser du sista ansökningsdag på varje kurs och kurspaket.


Lärgården Utbildning Skanstull, Tullgårdsgatan 1 trappor. Välkommen till receptionen måndag. Där hittar du information och telefonnummer till studievägledare som du kan ta kontakt med för att diskutera ditt val av kurser, och göra en individuell studieplan.


Chatta med en studievägledare om komvuxstudier. Varje helgfri: Måndag klockan 10–och 13–Tisdag klockan 10–och 13–Torsdag. Kontakt till våra kontor i Stockholm, Umeå och Kungsbacka.


Här hittar du allt du behöver veta om att studera på universitet och högskola. Alla utbildningar och skolor i Sverige. Hitta din utbildning på AllaStudier.


Information om till exempel sjukdom under studierna, ändrad inkomst, avbrutna studier, föräldrapenning, skolk, adressändring, svårt att betala lån samt. En viktigt del i dina förberedelser är att ta reda på vad som gäller för utländska studenter i det land du vill studera i. Vi erbjuder gymnasiala vuxenutbildningar och yrkesutbildningar i över kommuner. Funderar du på att börja plugga? Ett Lärcentrum är en resurs och en service främst för.


Som folkbokförd i Botkyrka kommun gör du ansökan till sfi här på sidan. Skapa ett konto och logga in för att göra en ansökan. Sfi har inga sökperioder utan.


Information för dig som är arbetslös, förälder eller utländsk medborgare, eller har en funktionsnedsättning. Se rubriker i vänstermenyn. Du loggar in med den E-legitimation som passar dig bäst. Lediga jobb Studievägledare.


Läs på komvux i Stockholm! Sandvikens kommun Din webbläsare "bingbot 2. Other" stöds inte fullt ut av Fronter. En lista på de webbläsare som stöds finns på Fronters supportsajt.


Studentum är en söktjänst för utbildning. Här kan du jämföra, hitta information och komma i kontakt med tusentals eftergymnasiala utbildningar. Fördelen med att läsa på Komvux i. Alla kurser inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning räknas i poäng Poängen bestämmer hur mycket studiestöd du kan få. Komvux är en vuxenutbildning för dig som behöver läsa in grundskolan eller gymnasiet.


På Lernia har vi även utbildningar för att bredda din kompetens för ett. Välj kurser genom att klicka på "Jag vill läsa den här kursen" för vald kursstart i kurslistan. Klicka på "Vidare till ansökan. En gymnasial yrkesutbildning för dig som vill arbeta som undersköterska.


Denna undersköterskeutbildning ger dig formell undersköterskekompetens. Kräver ditt drömjobb utbildning?


Här har hittar du information om olika utbildningsvägar samt hur du kan finansiera din studietid. Sundbybergs vuxenutbildning.


Utbildningarna riktas till dig som vill komplettera tidigare studier, förbereda dig inför högre studier eller påbörja en ny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.