torsdag 28 maj 2020

Skivor istället för kakel

Att renovera duschrum - alltforforaldrar. Pärlspont i stället för kakel? Det gör att det inte är lika praktiskt med kakel. För att träet ska hålla är det viktigt att det.


Skivan är magnetisk och går att skriva på. LÄS OCKSÅ: Så bör du göra istället för att måla kaklet.


Skivor istället för kakel

Skivorna heter Fibo-Trespo våtrumsskiva och enligt tillverkaren är de inte bara vattentäta. Det finns mycket att välja på istället för kakel till hemmet.


Vi berättar om dina valmöjligheter när du vill renovera. Läs mer på Stenbolaget - störst på sten.


Nu är det dags att ta tag i vårt badrum och vi funderar på våtrumsskivor istället för kakel. Hos BAUHAUS finner du eleganta paneler till både kök och badrum till bra pris och med snabb leverans. Faktum är att det finns fler som väljer stänkskydd av glas.


Glas istället för kakel i köket. Måla även väggen i samma kulör som glasskivan för bästa resultat 7. Ställ skivan på plats och limma fast den med. Byggkeramikrådet Sveriges stora auktoritet inom kakel och klinker. Dessa glas skivor får ju vattenstänk på sig hela tiden och ser väl inte så fräscha ut länge?


Köksglas, glaspanel som stänkskydd av glas till kök. Vi ska renovera badrummet och ett alternativ vi ser på är Fibo trespo- skivor på väggarna istället för kakel. Vad har ni för erfarenheter från det och. Hej tänkte kolla innan vi bestämma oss om vi ska köra med kakel eller.


Själv ser jag mest en fördel för skivorna om man är. OK att ha en träbaserad skiva som underlag för fukttålig skiva ? Din dekor är en bättre lösning än kakel, för du kan lätt byta ut den om du tröttnar på färg, mönster eller motiv. Varför inte göra en snygg fondvägg i sten istället för en tråkig tapet? Traditionell och vacker kakel med djup glasyr.


Jag ska flytta snart och har lite funderingar ang mitt kök. Jag har vitt kakel ovanför diskbänken och spis och så. Kakel är keramikplattor som har en glaserad finish – ett alternativ som passar för många olika rum.


Skivor istället för kakel

Förutom ett kaklat badrum är det väldigt snyggt att sätta. Mäter du ut precis hur stor skivan ska vara och var på skivan du vill ha hål för skruvarna får du hjälp hos glasmästaren. Du kan klä väggarna med våtrumsskivor som dels ser ut som kakel, dels är vattentäta om de.


De är blanka, finns i olika dekor och vitt. I fuktiga utrymmen kan du istället använda dig av en akrylskiva.


Skivor istället för kakel

Istället för kakel kan man använda en kitchenboar eller en så kallad Fibo-Tresboskiva. Det funkar minst lika bra och dessutom går det mycket. Blev tapet istället för kakel ! Lackad skiva (7) Hemma hos alla. Somliga massor är redan färdigblandade.


Lägg på fästmassan med en speciell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.