torsdag 7 maj 2020

Sil till golvbrunn

Vi erbjuder allt från automation till elektronik. Beställ online från oss nu! Allt du behöver till ditt hem till det bästa priset! Missa inte vår grymma rea under Black Friday.


När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många. Designen kan vara avlång.

En sil för badrum tål en belastning på max 3kg. Det smidiga vattenlås kan alltid lyftas upp. Golvbrunn med mm sidoutlopp som är lutat 87°. JAFO golvbrunn PS Sidoutlopp mm.


Levereras med mattpaket ( sil, klämring, O-ring, skruv). Klämringen passar även för tätskikt. PURUS golvbrunn Ymer Sidoutlopp mm. Sil Ø 150mm samt klämring. Total höjd mm (Lågbyggd).

Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt. Tillverkad i Gjutjärn, Passande Gamla gjutjärnsbrunnar, I lager för snabb leverans.


Finns din golvbrunn med i denna broschyr, ska den definitivt bytas. Det finns normalt ett RSK-nummer. Enkel och snabb prisjämförelse. Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil.


Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Hygieniskt filter som samlar upp hårrester och håller golvbrunnen fri från skräp och dålig lukt. Ytbeläggning i svart epoxi, både in- och utvändigt, för ett starkt korrosionsskydd. Jafo Rostfri sil för golvbrunn. GOLVBRUNN AV ROSTFRITT STÅL FÖR BETONGGOLV OCH TRÄBJÄLKLAG.


Urtagbart vattenlås med handtag. I detta fall har man försökt täta med mjukfog. Fastställ diametern på anslutningsröret. De vanligaste utloppsdimensionerna är Ø5 Øoch Ø1mm.

Printa eller maila färdig sammanställning till din hantverkare eller. Stoppa hår och annat innan det fastnar i avloppet med smarta hårfällor. Vi har håruppfångande silar till golvbrunn, handfat, duschkabin och badkar.


Se Purus och hitta ett stort utbud från Tillbehör på VVSochBAD. Sveriges största förhandlare på nätet! Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.