fredag 29 maj 2020

Råkilad granit

Att råkila en blockstensmur är ett hantverk. Låt oss inspirerar dig, besök oss på vår webbplats eller i våra butiker. Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en.


En beklädnad av granit kan användas till fasader, eller för att klä murar, husgrunder och pelare. Det ger ett rustikt intryck som passar bra i miljöer. I vårt sortiment ingår plattor, gatsten i olika format, kantsten, trappsten och steppingstone.


Den naturligt genuina grindstolpen i grovhuggen granit ger en mycket elegant och värdig entré till tomten. Gäddeholm råkilad har en rå yta som ger liv i trädgården.


Graniten förädlas genom bearbetning och anpassas till sitt ändamål med olika ytbehandlingar. Granitkantsten är lite mindre och behändigare att arbeta med och passar utmärkt i trädgårdar. Med pollare råkilade i granit kan du skapa en värdig entré till tomten!


Råkilade och flammade granitstolpar. Granit är ett naturmaterial med råkilad struktur. Stort sortiment av produkter från Murblock S:t Eriks Granit Crystal Grey. Detta gör att det går att välja om toppen ska vara flammad eller råkilad.


Kantsten Granit från Naturstenskompaniet Sverige AB. Vad använder man en kantsten i granit till? Knölar över detta plan tillåtna, men ej pottor därunder. Rustik – lantlig, naturlig, råkilad på alla synliga sidor.


Färdigt halvrunt entréplan i importgranit med råkilad front och flammad ovansida. Välj mellan den ljusare färgen Pearl Grey, eller den lite mörkare vackra.


Entresteg till Entréplan Mörk Granit. En snygg granitstolpe i mörkare grafit. Gatsten, kantstö mursten av natursten Jämför. Dela Naturstenskompaniet Sverige AB.


Brytningsort: Tossene, Bohuslän. Granum Stenprodukter projekterar, designar, tillverkar exteriöra och interiöra specialprodukter i natursten och kvartskomposit. Mallning och montage utförs. Marksten, mur, dekorsten och trädgård.


För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Entréplan i lyxig granit Entréplan är liksom trappan en viktig del av din utemiljö, det färdiga entréplanet med råkilad front och flammad ovansida ger en. Beklädnadsgranit Nordic Grey, råkilad.


Läs mer Begär offert : Om oss. Fronten är råkilad, medan baksidan och sidorna är sågade. Ett alsidigt plan med råkilad framisida som passar utmärkt att kombinera med både betong och natursten. Välkommen till Stenfirma Bror Törner AB I vår moderna anläggning i Danderyd strax norr om Stockholm är den huvudsakliga uppgiften produktion av köksbänkar och.


Släntsteg, Blocksteg, Trumlad mursten, Flammad granit är ett urval av produkterna Blocksteg av granit med råkilad front från 775:-m. Kontrasmarkering kan ske genom att man helt väljer ett steg som kontrasterande. Ena långsidan är råkilad medan den andra är flammad.


Några trappsteg i råkilad granit, sjösingel på en del av markytan eller gångar av skifferhällar ger trädgården ett både exklusivt och klassiskt intryck. Vi vill hjälpa dig hitta rätt natursten till ditt projekt.


Stort eller litet, inom- eller utomhus, granit, skiffer, marmor eller kalksten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.