onsdag 11 mars 2020

Såga i betong

Såga i betong

Fantastiska Erbjudanden i Saga. Svårt att förklara vad jag ska ge mig på men det består av. Det finns idag bra verktyg för att såga i betong och sådana sågar kallar man då rimligtvis för just en betongsåg. En betongsåg är ett elverktyg.


Min fråga är därför, kan man såga med Diamantkapskiva i betong golv med en vinkelslip? Eller borde jag hyra någon såg eller vad ska jag göra? Betong, tegel, lättbetong.


Ett sätt skulle ju kunna vara att såga upp konturerna av öppningen med största möjliga vinkelslip och sedan bila upp. Behöver du hjälp med håltagning i betong ? Miramix utför håltagning, betongsågning, kärnborrning. Vi utför alla typer av håltagning i betong och andra hårda. Vi kan t ex såga hål i dina väggar för nya fönster och dörrar.


Söker du ett företag som kan hjälpa er med att såga och borra i betong ? Att wiresåga är oerhört dyrare ändå och används bara om man absolut inte kan såga med klinga. Kedjor till motorsågar som kan ta betong o metall kallas. Se bara till att skarvarna är flacka.


Och med risk för att bli tjatig. Ladans nedre plan är idag avdelat med en betongvägg mellan den delen som kommer att bli kök och den delen som kommer att bli vardagsrum.


Med vår diamantwire kan du även kapa mycket komplicerade strukturer i såväl stål som kraftigt armerad betong. Om möjligt bör betongen i stället sågas med diamantklinga ajer.


Det sker vått och dammar därför betydligt mindre. Med SDS-plus-fäste för borrning i betong och tegel med borrhammare. Produkten finns även i följande konfigurationer. Hos hittar du högkvalitativa stensågar från IMER.


Såga i betong

Vi hjälper dig gärna att hitta en stenkap för just ditt behov. Jerneviken erbjuder Skandinaviens bredaste sortiment av verktyg för håltagning, slipning, sågning och andra diamantverktyg för betong och sten. Bila eller såga ur källargolv för nytt avlopp. Till exempel har den hög hållfasthet och kla-rar stora temperaturväxlingar.


Såga i betong

Vid sågning i typiska byggmaterial som betong och tegel är. Såga därefter skivbeklädnaden längs markeringen. Väggen har kvar samma bärighet så länge du inte sågar i reglarna. Golvsågning används främst för att såga rännor i golv där det sedan placeras.


Att såga sig igenom en tomat eller en fiskbit med en slö kniv är inte kul. Vi testar skärpan och hållbarheten för kockknivar. Ska du såga i betong eller ett annat fast och hårt material? Då behöver du en betongsåg.


Här hittar du prisvärda produkter i hög kvalitet. En asfaltsåg kan ibland också kallas betongsåg, asfaltkap, golvsåg eller asfaltskärare.


Asfaltsågarna används för att såga eller fräsa spår i betong. Elektriska Golvsågar för asfalt och betong Elektriska Golvsågar från välkända Tyrolit för betong och asfalt klarar av att såga i de allra tuffaste. Har du en skyskrapa som ska rivas så river vi den.


Börja försiktigt och såga upp en ett område runt golvbrunnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.