tisdag 10 mars 2020

Ruccolasås till lax

Att göra sås av ruccola är en riktig hit. Ruccolasås passar till bland annat grillat, kyckling och lax, recepten finns här. Fantastiskt god lax med spenat och pistaschnötter.


Såsen passar också till grillad lax mm. Den är både busenkel och god. Här är ingredienserna: vitlöksklyftor påse.

En snabb rätt med mycket smak som känns festlig med laxen och smaken av rucolasalladen. Den går även att mixa i en matberedare men blir då lite grövre i. Ricottabiffarna med ruccolasås och citronmorötter. Lite trixiga att göra men se bara till så att du har ordentligt med mjöl på både händer och tallrikar när.


Grön ruccolasås med örter. Detta avancerade recept är en perfekt förrätt som du tillagar på drygt en timme. Kräfttimbal i gelé med ruccolasås är läckra rullar av kräftstjärtar.


Pasta med ruccolasås och kallrökt lax. Kallrökt lax (kanske inte passar om det blir lax til huvudrätt dock) e.

Fräsch sallad med varmrökt lax på en bädd av späd sparris, rucola och babyspenat. Idag blev det Lax i ugn m Ruccolasås, riktigt gott! Skaldjurssallad i smördeg, citronbakad lax, chiliglaserade kyckling drumsticks, lammfärsbiffar med fetaostcrème.


Nu är jag här igen men med inte ett så kanske nyttigt recept men ack så gott. Man kan välja andra alternativ för att få det betydligt nyttigare men.


Sveriges största matmagasin, där alla recept är provlagade. Middagstips för vardag och fest, med vintips. Lax i krämig sås som sköter sig själv i ugnen.


En riktigt god rätt där laxen blir saftig och på köpet får man såsen gjord när allt gottar sig tillsammans. Recept på ruccolasås hittar du här. Vi grillade en hel sida färsk lax.


Gör så här: Pensla laxen med. Man kan göra ruccolasås, men inte kommer jag ihåg hur man gjorde. Det stod på en ruccolapåse jag köpte en gång. Krämig pasta med varmrökt lax.


Servera med goda tillbehör. På bilden en couscoussallad och ruccolasås. Jag heter Sara Aronsson och jag driver den här bloggen med mycket kärlek!


Den har blivit en klassiker och måste bara finnas på julbordet, till påskbuffe´n och midsommar.

Varmrökt lax med lime och örtsås, teryiakimarinerad rostbiff med sesam och salladslök, krämig ruccolasås, ljummen Västerbottenkaka. Den perfekta såsen på sommarbuffén eller till det grillade köttet! Den idealiska bufférätten som förbereds dagen före!


Fisksoppa med lax, räkor och torsk. Fiskfilé toppad med tapenade, ruccolasås och kokt Bjärepotatis Kycklingfilé Bourguignon med ris. Tunnbrödssnittar med lax och löjrom.


Fetaostbiffar med ugnsrostade rotfrukter och ruccolasås. Crostini med vitlöksgratinerade champinjoner. Strax innan servering lägger du upp två tortillas, lägg på lite lax och fördela sedan räkor. Grillad lax Som jag har skrivit tidigare så älskar jag att grilla och i vår familj gör vi det året om.


Inkokt lax med ruccolasås y. LisaBoholm Dilltorsk med purjolök y. Louise Angarth Genomskinlig potatissallad y. Fröklädd lax med citrussallad y. Halstrad lax med mandelpotatismos och äppelkompott. Torsk med citronlinser, tärnad potatis och ruccolasås.


Nu ska du få tips på en riktigt god rätt. Denna kan man bjuda på som lite finare rätt och den passar utmärkt som vardagsrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.