tisdag 10 mars 2020

Ruccolasås med parmesan

Välj vilken samling du vill spara "Varmrökt lax med ruccolasås " till. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling. Timjankyckling med ruccolasås (7).


Den perfekta såsen på sommarbuffén eller till det grillade köttet! En mycket god sås till grillat kött!

Mängden parmesan och ruccola kan du variera, beroende på vilken typ av parmesan du använder och hur stark ruccolasmak du. Eller röra kanske är mer rättvist namn. Var på middag igår där en otroligt god ruccolasås serverades.


Detta är en fantastiskt god kall sås till grillat. Den innehöll tydligen ruccola, pinjenötter, parmesan. Ostsåsen förstärker du med lite parmesan och häller över den nykokta pastan med knaprig.


Man kan göra ruccolasås, men inte kommer jag ihåg hur man gjorde.

Det stod på en ruccolapåse jag köpte en gång. Bjud på pasta med en smakrik och färgstark salladssås och rostade pinjenötter. Maten är klar på minuter.


Mixa crème fraiche, ruccola, parmesan. Ugnsstekt torsk med tomat och spenat. Torsk lämpar sig mycket bra att ugnssteka med tillbehör och sås i ett. Kan serveras som här med ruccolasås.


Torskrygg i ugn med spenat, morötter, pinjenötter, oliver och citron. En fantastisk fiskrätt hela familjen kommer älska. Som pricken över i klickade jag över av den goda ruccolasås vi åt till kycklingen igår.


Smördeg med pesto och parmesan. Fiskfilé toppad med tapenade, ruccolasås och kokt Bjärepotatis Kycklingfilé Bourguignon med ris. Restaurang Grimman, Sundbyholms Travbana, Eskilstuna.


Köttbullar i tomatsås med mozzarella och parmesan Köttfärssås med aubergine. Ost- och skinkfyllda färsbiffar med syrlig tomat- och ruccolasås.

Dill-cured cod cheek with parmesan, pickled silver onion and aspar. Zucchini xmed parmesankräm, citronlök och örtoljan. Fetaostbiffar med ugnsrostade rotfrukter och ruccolasås. Ricottabiffar med ruccolasås och citronmorötter Hej!


Denna vecka har vi en härlig mix av rätter i matkassen. Alltifrån asiatiska köttbullar. Använd en stavmixer och mixa crème fraiche, ruccola, parmesan.


Pasta med ruccolasås och Halloumi till portioner. Blanda sedan med den nykokta pastan. Mixa med stavmixer creme fraiche, ruccola, parmesan, pinjenötter samt hackad vitlök. Tunnbrödssnittar med parmesan, prosciuotto, crème fraiche och sambal.


Mudgudinna med dinosaurieanspråk. Familjen består av maken M, 17-åriga tuffe, rare, känslige, spralliga och omtänksamme killen V samt 15-åriga E - en.


Kall helstekt fläskfilé, rostbiff med pickles, rostad lök, skaldjurpaté med romsås, räkägg, gravad lax med hovmästarsås, avocado med tonfiskröra, brieost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.