tisdag 3 mars 2020

Ruccolasås kall

Ruccolasås kall

Att göra sås av ruccola är en riktig hit. Ruccolasås passar till bland annat grillat, kyckling och lax, recepten finns här. Så här på sommaren så blir det mycket grillning och potatis och sås på längden och tvären.


När din fantasi tar slut så testa denna kalla sås. Finhacka rucolan och blanda med övriga ingredienser. Smaka av, ställ såsen kallt. Recept på en kall sås med rucola, parmesan, vitlök, olivolja och citron som blir så god.


Ruccolasås kall

Mixa ruccola med exempelvis creme fraiche. Denna härliga timjankyckling med den utsökta rucolasåsen är ett gott. En frisk och lätt syrlig kall sås som passar utmärkt på buffén. Vill man variera kan man tillsätta lite basilika.


Varmrökt lax med ruccolasås. Ricottabiffarna med ruccolasås och citronmorötter. Lite trixiga att göra men se bara till så att du har ordentligt med mjöl på både händer och tallrikar när.


Detta är en fantastiskt god kall sås till grillat. Eller röra kanske är mer rättvist namn. Blanda ner alla övriga ingr. Ställ fläslkfilén kall över natten och servera nästa dag.


Som besökare på samtycker du till användandet av s. Njut av en god och smakrik måltid som tar dig 0min att tillaga. Lär dig hur man gör Ruccolasås på ett smart sätt. Alla våra recept är SmartPointsberäknade. Vi ska ha kall buffé med kycklingfile, salami, pastasalla mozarella, köttbullar, lufttorkad skinka etc.


Ruccolasås kall

Fiskfilé toppad med tapenade, ruccolasås och kokt Bjärepotatis. Dessutom kan man göra kall sås genom att mixa ruccola och lite olivolja och sedan blanda det i gräddfil eller vad man vill ha.


Man kan göra ruccolasås. Vi kan kalla den för, kall ruccolasås. Syrlig tomat- och ruccolasås Ca.


Jag brukar tänka på de stackars fåglarna som blir så glada och kvittrar järnet när det är lite sol och inte så kallt. Servera med kalla såser och nykokt färskpotatis.


Rökt fisk är världens enklaste sommarmat. GLS Örtbäddad Alaska pollock serveras med potatisstomp, äggkräm. Lägg hela kycklingfiléer i den kalla lagen och låt stå i kylen 4–timmar. Kycklingfilé i ugn med ruccolasås.


DAGENS LUNCH Vecka Dagens lunch kl. Vardagar 95:, helger 130:. Jag tycker om att laga matspeciellt lite mer gourmetmat eller mat som är god i all sin enkelhet gillar jag att laga. Köper gärna vackra kokböcker som jag tycker.


Sveriges största matmagasin, där alla recept är provlagade. Middagstips för vardag och fest, med vintips. Lägg gnocchi i en bunke med kallt vatten.


Härligt med lördag, här regnar det men det är inte så kallt utan rätt skön luft ute. Har skjutsat maken på morgonen som hade ett fotouppdr. Låt stå kallt i några dagar. Kryddning: Dela och skrapa ur vaniljstången.


Sista grillningen på Hemgården. På menyn: grillad laxfilé, fläskfilé, kryddiga färsbiffar serverades med en kall ruccolasås och het. Ställ såsen kallt tills det är dags att servera.


Få Året Runts nyhetsbrev – helt gratis! Fyll baconlindad kyckling med ruccolasås. Ställ kallt minst minuter, innan du serverar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.