fredag 6 mars 2020

Rengöra stenplattor ute

Alger, smuts och lavar gör livet surt för husägare med stenaltan. Men det finns en effektiv metod att ta bort alltihop – utan att skada dina stenplattor.


Har du problem med smutsiga stenplattor ? Läs våra bästa tips för att rengöra stenplattor. Köp stenbehandling från Akemi på Stenbolaget.

Här är några tips som får din terrass att bli så gott som ny! Denna filmen visar hur du enkelt och effektivt tvättar dina stenplattor.


Här hittar ni användartips för hur du rengör dina mossiga stenplattor på effektivaste sätt. Om stenen har blivit missfärgad eller om annan smuts har fastnat på stenen så har vi rätt rengöringsmedel för att kunna tvätta stenen. Här på Stenbolaget finns stenplattor i olika material, färger och former. Stenplattorna vid entren är nu täckta av.


Jag ska även prova att rengöra våra markiser från svarta.

Möblerna stod ute i ur och skur hela vintern. Har ni tips på hur man bäst rengör dem? Rengör de flesta ytor så som behandlade och obehandlade träskivor, trallgolv, trädgårdsmöbler och mycket annat. Vi rengör på djupet och ser till att både smuts, föroreningar, alger, mossa, lav och ogräs försvinner från era stenplattor.


Marksten eller stenplattor Det som skiljer marksten från trädgårdsplattor är formatet. Det mest effektiva är att rengöra med vatten och borste. Ute med det i rätt koncentration och efter en. Om man nu har fått bort ogräset mellan stenplattorna så vill man kanske att själva.


Rengöra sjöstensplattor Vi har en liten uteplats med sjöstensplattor. Nånstans ute i nån av åkersbergas skogar Hoj Honda CB 400N.


Transparent halkfria yta för målade och lackade träytor, vinyl, båtdäck, järn, plåt och många andra ytor. Var ute och plockade lite rög granit i. Har äldre stenplattor framför huset, dom är lite mörka och lite mossa på, hur ska jag tvätta dom för bästa. Kaustiksoda och såpa funkar på stenplattor av sjösten så det borde funka på. Området rengörs sedan med vår specialutrustning som tar bort alla typer av.


Denna behandling binder ytan på stenplattorna och minskar eventuell.

De skapar en stilren bas i utemiljön som du sedan varierar med dekorativa detaljer. Skiffer, sand- och kalksten, granit och marktegel. Flisby har ett stort sortiment av betongplattor och betongsten.


Kan också användas att spruta bensalkonkloridlösningen me enda problemet är att den tar en stund att rengöra efteråt. Vi får hela tiden förfrågningar där användare ber om tips på hur man rengör och.


Bara för att jag är ute ur hans synfält betyder det inte att jag är ute. Håll skifferplattorna rena från fogmassa och bruk, rengör därefter plattorna med svamp och rent vatten.


Eftersom att det är extremt varmt nu i Sverige så tänkte jag passa på att testa steka lite ägg och bacon på en stekpanna ute på stenplattorna på. Man vet att medlen rengör hemmet. Jag tvättade barnens lektält som stått ute och blivit nedkissat av katter.


Vår marksten och stenplattor kommer från pålitliga märken så som S:t Eriks. Ytor som förut varit limmade med 2-komponent-lim, slipas eller hyvlas rena. Det räcker inte med att endast rengöra limytorna med lösningsmedel. Hitta din närmaste återförsäljare på kartan nedanför.


Om du tillåterwebbläsaren att läsa din position får du automatiskt se vilka återförsäljare som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.