måndag 30 mars 2020

Parmesan kräm

Helgrillad karré av rapsgris med grillad purjolök och en kräm av parmesan och crème fraiche är en riktigt god och festlig grillrätt. Se inköpslista samt ingrediensernas pris. Tina laxen och lägg den i en ugnsäker form. Parmesankrämen passar perfekt till köttet och salladen.


Vill du ha lägre GI kan du byta ut bulgur mot vit quinoa.

Hälften av de ugnsbakade grönsakerna mixas till en krämig sås. Den kan förberedas liksom parmesankrämen. Köttet och brödet grillas strax före serveringen.


Hemmagjorda hamburgare smaksatta med parmesan och dijonsenap. Goda att grilla till grillfesten och servera med en röra av soltorkade tomater och matlagningsyoghurt.


Pasta med len kräm på edamamebönor och gröna ärtor. När vi besökte den hyllade italienska restaurangen Del Posto i New York för ett par år sedan, serverades.

Tillsätt oljorna försiktigt i en jämn stråle under tiden maskinen är igång tills det blir en tjock kräm. Rör ner parmesanen och smaka av med salt.


Det ska bli en tjock kräm, lätt att skeda upp. Servera gärna med en kräm på creme fraiche och massor av finriven parmesan. Toppa med kapris och hackade örter.


Bästa äkta tryffel och parmesan i kombination i en suverän kräm. Färdig att äta till pasta, brö anti pasta osv. Krämen är en fantastisk delikatess som.


Inlägg om parmesan skrivna av En Smak Av Karin. Halloumiburgare med avokadokräm, mango, chipotlemayo. Bra stekt ryggbiff som serveras med en kräm på jordärtskocka och parmesan samt ugnsrostade tomater. Perfekt helgmiddag när du vill äta något extra gott.


Arrangera kött, rädisor, grön kräm, hyvlad parmesan och lite extra ruccola på ett fat. Postat i Utöver det söta Taggad äggfri. Mixa bönorna med olja, parmesan och citronsaft till en slät kräm med stavmixer eller i matberedare.


Carpaccio på tunna skivor nöt.

Matiga wraps är perfekt som lunch eller att ta med på picknicken. Här är recept på olika fyllningar som kyckling, rostbiff och vegetariskt.


Som tillbehör till salladen salladen samt de grillade lax- och räkspetten gjorde vi en parmesankräm samt en limeyoghurtsås. Mustig och riktigt smakrik pastarätt där du gör en sås på färsen från färska salsicciakorvar.


Serverad med en mascarponekräm med parmesan blir det en riktig. Mixa ärter, vitlök, olja och citron till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar.


Bönsoppa med paprikakräm, parmesan och surdegskrutonger 1. Kräm : Låt paprikan rinna av. Mixa den med en mixerstav och krydda med salt. Riktigt god pastarätt med en god tomatsås, salsiccia och en kräm gjord på ricotta, crème fraiche och basilika.


Tar endast minuter och smakar underbart! Kombinationer Så matchar du dryck och ost. Kumminstekt lax med blomkålsallad med parmesan samt basilikadipp.


Tillsätt oljan i en tunn stråle under konstant mixande tills det binder till en kräm. Röran skall vara ganska fast, som en kräm. Dekorera med riven parmesan och färsk basilika.


Enkelt, gott, snyggt och ett väldigt trevligt tilltugg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.