torsdag 5 mars 2020

Ölandssten uteplats

Jag underar hur man smartast lägger ölandssten till en uteplats ? Jag har massor med stenar i olika format och olika tjocklek. Ett stabilt underlag som passar. Lägga röd ölandssten på en trädgårdsgång ( ca x 1m) där det tidigare legat betongplattor, samt att i anslutning till detta. Tänkte anlägga en uteplats (ca m2) med någon form av naturstensyta.


Tittade på Ölandssten och fastnade för dess utseende.

Vi har det du behöver för att förverkliga ditt projekt. Framsida huset vi byggde på Galaxgatan, ölandssten, granit och klotlönnar. Det är grönt men inte så blommigt kring uteplatsen där nere.


Kolla in hur fint det kan bli med ölandssten på din uteplats. En enkel och fin gång i gräsmattan fixar man lätt med trampstenar. Vi hjälper självklart till med råd och tips när du ska välja nytt stengolv eller lägga en ny uteplats med kalkstensplattor. Uteplats med en rund känsla.


Oregelbundna grå normalhyvlade markplattor. Röd och Grå Ölandskalksten.

Lofta stenhuggeri är ett ölandskt företag med över års erfarenhet. Vi bryter sågar och hugger kalksten ur det öländska berget för. Poolområde - med topphyvlad grå ölandskalksten. Horns udde Rödgråflammig, Flammad.


Att anlägga gångar eller en trevlig uteplats av sten eller plattor blir ett lyft i trädgården. Här tipsar vi om vad du bör tänka på innan du väljer. Att smycka trädgården med en snygg uppfart, en fin gång upp mot husets entré eller varför inte en lummig uteplats med gatsten eller Ölandssten.


Då var trädgården invigd rätt rejält med ett garden party för personer i. Att välja vilken sten man vill ha till sin uteplats kanske inte verkar så svårt. Den som valt sten vet dock att utbudet är gigantiskt. Tecno Blu En Kalkstens Klinker på uteplats och runt pool By Pronto.


Vi träffas på entrésidan i skuggan av några äldre träd som tillsammans med nyplanterade buskar ramar in en uteplats med. Offerdalsskiffer Öppettider. Behöver ni sten till en uteplats ? Allrum med fiskbensparkett, fönster i väster och söder, öppen spis.


Alllrum med fiskbensparkett, utgång till uteplats med Ölandssten, västerläge. Ett annat alternativ till ljust grå utesten är kalksten. Den är dock klassiskt grov med en rå klovyta, en.

Om ni önskar en ölandssten med något jämnare yta rekommenderar jag topphyvlad. Jag vill lägga sjösten på vår uteplats som är ca 4xmeter.


Altan En uteplats i lä med utsikt över Roslagens vackra åkrar. Tack vare husets nya smarta utbyggnad i vinkel fick familjen Sundin ett helt nytt rum att umgås i. Har minst 20mröd oregelbunden ölandssten som jag gärna blir av med. Till uteplats, gångsteg eller murar. Säljer fin ölandssten, röd marksten.


Det är oregelbunden storlek men i fin kvalitet och skick till bra pris. Finns att hämta snarast i. Anlagd entré med Ölandssten och en mur bestående av stora klippblock. Från uteplatsen bjuds vi på fin utsikt med sjöglimt mot Järlasjön och vidare vy mot.


Oavsett om du har en liten balkong, en solig hörna eller en stor terrass så går det att skapa ett skönt njutrum av din uteplats. Villa på trevliga Terrassvägen, en idyllisk, otrafikerad och barnvänlig gata. Huset som är till salu för första gången på år bjuder på 3-sovrum, ett sto. Pardörrar ut till stenbelagd uteplats med Ölandssten samt en anslutande stor härlig sydvästvänd altan, med sol hela dagen samt kvällssol.


Stenlagd uteplats som varar för evigt. Stenterrass med granitkanter. Så bygger du en terrass av träplattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.