torsdag 5 mars 2020

Obehandlad ekskiva

Slipningen Slipningen av bänkskivorna tog sjukt lång tid men jag tyckte det var viktigt att underlaget blev bra innan jag började olja. En fin ekskiva obehandlad. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Oljade träytor blir allt mer populära i våra hem.


Obehandlad ekskiva

Oljade massiva trägolv i ek är väldigt modernt och ger en mycket behaglig känsla och ett. Står med något så främmande som ett köksbord framför mig, i obehandlad massiv (ganska ljus) ek - och funderar på hur jag skall behandla det på ett bra sätt. Fin ekskiva som enkelt blir en hylla. Massiv ek, mycket formstabil.


Obehandlad - olja in skivan för en mörkare och. Limfog kan användas för att göra hyllplan, fönstersmygar, bordsskivor, bänkskivor etc. Limfog i furu är mycket lättarbetad och kan ytbehandlas på olika sätt. Limmad med helstavar, vilket innbär att det är endast långa lameller och inga skarvar.


Obehandlad ekskiva

Välj mellan ek och furu, obehandlad eller oljad. Den obehandlade ytan ger valfrihet att olja, lacka eller betsa. Alla ekbänkskivor ska oljas in regelbundet för.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Calexico Wood är ett företag som specialiserat sig på träprodukter som inte är så vanliga i detaljhandeln. I vårt standarsortimentet hittar du Teak, Mahogny. Att välja rätt bänkskiva är viktigt då stora delar av köksarbetet utförs på just köksbänken.


Hitta bänkskivor som passar just din stil. Vi har i efterhand hittat en vitbetsad ekskiva som. Din bänkskiva tillverkas efter ditt mått med kort leveranstid ca 2-veckor. Vi har bänkskivor i laminat, granit, Silestone, rostfria diskbänkar, Dekton.


Ekskivan slipas ner till rent trä innan den torkas av och stryks med vit oljebets. Efter en torktid på ett dygn kan träoljan appliceras. För obehandlade eller oljebehandlade trämöbler för inomhusbruk och bänkskivor i massivträ.


Hållbarhet oöppnad burk: månader, öppnad burk: månader. Ekskivan ger ett intryck av kvalité samtidigt som den är tidlös och passar i många olika miljöer. Här finns bänkskivor i laminat och massivt trä. Funderar du på bänkskivor av trä till ditt kök?


Här får du bra tips om bänkskivor av trä när du ska välja bänkskiva av trä till ditt kök. Enligt beskrivningen vi fick med vår ekskiva från IKEA så ska den oljas varannan dag i en vecka och sedan var tredje dag. Träet behåller sin naturliga vackra ljushet, och ser nästan obehandlat ut, samtigt som det skyddas. Rekommenderas för ljusare träslag.


Vår specialitet är att lägga in en mosaik av kalksten i en ram av oljad eller obehandlad ek. Har du en obehandlad träyta som du vill färga utan att förlora trästrukturen, ska du välja bets.


Du kan även betsa behandlat trä om du väljer lackbets. Användning - Trappsteg, möbler, inredning. Skapa ett trivsamt och personligt hem!


På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Fönsterbänk Wilma obehandlad ek. Har spillt rent vatten på mitt obehandlade ekbord och fått en vit fläck.


Vår senaste ekskiva har vi behandlat med hårdvaxolja i stället för linolja. Här ser man hur utsidan kommer att se ut. Snart dags att mura upp drivbänkarna runt huset. Odlingslådan bygd utav en hel ekskiva.


Obehandlad ekskiva

Produktionen sker i Enköping. Vill du ha något tillverkat som inte finns på hemsidan?


Helt obehandlade trämöbler är inte särskilt vädertåliga, det vanligaste är att man målar eller oljeimpregnerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.