fredag 13 mars 2020

Nummerplåtshållare rostfritt

Skylt hållare rostfritt stål, avsedd för EU skylten. Här får man själv borra hålen i skylthållaren. Det är meningen att sedan limma fast reg-skylten. Till registreringsskyltar i aluminium med EU-märke.


Ge registreringsskylten en sportig inramning! Universalfästet gör att hållaren passar på de flesta bilmodeller. Välkommen till oss på Jula! Krom för skylt med EU-märke.


Nummerplåtshållare rostfritt

Inget kromsläpp, inga skruvhål i skylten. Tål att poleras, håller sig fina år efer år. För skylt utan EU-märke, ink låslist. Idag har vi på en rad olika typer.


Nummerplåtshållare rostfritt

Skylthållare för EU registreringsskyllt, 5x 1mm, högglanspolerat rostfritt stål. Våra skylthållare passar mer eller mindre alla fordon. Vi har också lite mer exklusiva varianter som kommer att göra dina vänner avundsjuka. Snygg nummerplåtshållare tillverkad i rostfritt stål, anpassad för EU-skylt.


Nummerplåtshållare rostfritt

Hållaren är högglanspolera vilket gör den skinande blank - likt krom! Extraljusfäste i rostfritt stål som monteras bakom nummerplåten varefter nummerplåten återmonteras. Har letat och letat efter nummerplåtshållare i rostfritt stål till EJ EU skylt. Har hittat på många ställen men då bara för EU skylt.


Passar svenska skyltar med EU-märke. Bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Rostfria fordonsprodukter och belysning till ditt fordon såsom frontbågar, led ramper, arbetsbelysning, extraljusfäste, sidobågar, takbågar mm.


Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Tail Tidy eller nummerplåtshållare anpassad efter just din motorcykel. Plåt i högglanspolerat rostfritt. Högglanspolerat rostfritt.


Kromad slät nummerskyltsram i USA-format, passar direkt i b. Höjd nummerplåtshållare : 9. Universal extraljushållare i rostfritt stål för LED-extraljusramper och extraljus. Dekal med egen text och logo till reklamlist.


Besök vår hemsida för mer information! Personliga skyltar för bil, MC, barnvagn, hus och går regskyltar och skylthållare.


Genom att montera skylthållare på bilen får man dels en enkel montering av skylten, dels slipper. Stänkskydd kedja polerat rostfritt Bakre nummerplåtshållare Bakre blinkersfäste i rostfritt 2ljudd.


Funkade riktigt bra att borra i rostfritt. En stenhård liten ljuddämpare med ett rått galler för utblåset - sitter som en smäck på en scrambler! Förvånansvärt bra ljuddämpning trots sin ringa storlek.


Subaru är det japanska namnet på stjärnbilden Plejaderna, som i Japan står för pånyttfödelse och. Scruffler GP 3S-formad ljuddämpare i rostfritt stål för.


Ellipsformat LED-bakljus med nummerplåtshållare för scrambler eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.