torsdag 27 februari 2020

Stenhuggeri trollhättan

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Ett modernt stenhuggeri specialiserat på att tillverka gravstenar. Petterssons Stenhuggeri är ett modernt stenhuggeri specialiserat på att tillverka gravstenar. Våra gravstenar tillverkas ur beprövade stenarter, som klarar vårt.


Har du frågor om gravstenar, använd. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för petterssons stenhuggeri i Trollhättan. Stenhuggeri - stenhuggeri, granit, gravstenar, stenarbeten, minnesstenar, gravstenar, gravvårdar, inskriptioner, natursten - företag, adresser, telefonnummer.


Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor. Massiva stenar med egen design. Det väl inarbetade företaget ägs i dag av Magnus Berglund. Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål.


Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Vårt stenhuggeri finns tillgängligt för dig oavsett vad du behöver inom sten. Vara, Trollhättan, Vänersborg, Herrljunga, Grästorp, Vårgårda, Alingsås.


Samuel Natanael August Edman. Han kallades August och var min morfar. Bolaget skall driva handel med stenprodukter, stenhuggeri samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.


Stenhuggeri trollhättan

Vi tillverkar våra gravstenar ur beprövade stenarter som klarar vårt nordiska klimat. Denna hemsida finns för att kunna visa ett axplock ur vad som kan göras i sten och för att starta ett intresse mellan Dig och Bullarens Stenhuggeri.


Stenhuggeri trollhättan

Berätta om hur det kom sig att du drog igång ferieverksamheten på Råbäcks Mekaniska Stenhuggeri ? De äldre aktiva medlemmarna från stenhuggeriet tyckte också dagen var jättelycka. B-körkort som inte drar dig för att kavla upp ärmarna? All tillverkning sker i vårt stenhuggeri i Trollhättan. Därefter levererar och monterar vi gravstenen på kyrkogården med egna lastbilar.


Anlita Bröderna Henrikssons Stenhuggeri, din stenhuggare i Göteborg med omnejd! Vi utför stenarbeten och är det enda kvarvarande producerande stenhuggeriet i. Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten. Gravstenar, bänkskivor, fönsterbänkar, fotostenar m. Ni väljer själv hur text. Brf Stenhuggeriet i Skövde.


Stenhuggeri trollhättan

Vi på svensk Brf erbjuder alla bostadsrättsföreningar i Sverige en hemsida med intranät. För att aktivera sidan klickar ni på. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av fina gravvaser från Rydéns och från Petterssons stenhuggeri i Trollhättan. Vi finns i Trollhättan men är verksamma i hela västra Sverige och i vissa fall hela landet.


Våra metoder är enkla och moderna. Med en mångsidig stenhuggeri och års av erfarenheter kan vi tillsammans komma. Hitta företag som levererar produkter och tjänster. Bolaget ska bedriva tjänst inom målning, renovering och städning samt tillverka, importera och exportera stenprodukter.


Hitta rätt gravsten, där vi hjälper till med gravvård. Välj mellan olika gravstenar. Beställ gravsten hos Lavendla, vi hjälper med produktion, frakt och montering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.