torsdag 19 december 2019

Stenhuggeri skåne

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Vi finns i Ystad ( Skåne ) ungefär minuter från Malmö. Idag drivs företaget av tredje generationens stenhuggare.


Välkommen till Malmös äldsta stenhuggeri ! Gedigna, pålitliga, kunniga.

Genom åren har vi byggt upp en omfattande erfarenhet, ett gott renommé och en stabil och uppskattad verksamhet. Vi är ett väl inarbetat företag med stolta traditioner. Stenhuggeri med anor – gravstenar och bänkskivor.


Från stenbrottet till framställandet av gravstenar i Eslöv. Företagsinformation för sten stenhuggerier i Skåne Län med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare.


Vi vill att alla ska ha råd att köpa Granit utan att betala överpriser. Ibland är det inte alltid lätt att välja vilken sorts granit eller färg man vill ha.


Att välja gravsten kan vara både svårt och jobbigt.

Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er. Ted Zaar var bara år när han började jobba på stenhuggeri i Skåne. Ganska snabbt fick han en känsla för att göra konstverk i sten och hans.


På våra gravstenar använder vi oss utav ett flertal olika typer av stenarter såsom ljusgrå granit, mörkgrå granit, svart diabas, Hallandia, röd. Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Ett modernt stenhuggeri specialiserat på att tillverka gravstenar.


Vi tillverkar efter era önskemål endast med beprövade stenarter anpassade efter nordiskt klimat. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra. Vid matlagning bör endast naturliga råvaror användas. Inledningen och avslutningen på en god middag inträffar oftast på bänkskivan i köket.


Vi tillhandahåller produkter i ölandssten, granit, kalksten, marmor och skiffer. Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor, fönsterbänkar och bänkskivor. Sevärdheter i Skåne län: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Skåne län, Sverige på TripAdvisor.


Landernäs Marmor importerar råmaterial av natursten med produkter som bänkskivor, fönsterbänkar och köksbänkar i granit, marmor, skiffer och kalksten. Högkonjunkturen inföll vid sekelskiftet.


Granit användas som t ex bänkskivor till kök och ba golv, spisomfattningar, fönsterbänkar, fasader och trappor.

Beställ gravsten hos Löbe Granit. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv.


Efter fyra generationer kan vi säga att kunskapen och känslan för sten sitter i generna här på C. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Cylex har resultat med telefonnumre, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och särebjudanden. Natursten - Sverige med telefonnummer, adress och karta.


Erikssons stenhuggeri i Ystad har hela södra Skåne som sitt arbetsområde. Förr fanns det stenhuggeri på nästan varje större ort, minns Harald.


Vi bryter och tar fram inomhus samt utomhus produkter av Öländsk och Jämtländsk kalksten. Höör är även ett centrum för den så kallade risbygden i Skåne.


Gravstenar av valfri modell med hög kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.