torsdag 19 december 2019

Marmor badrum

Vit marmor ger den där lyxiga känslan av romerskt bad. Vill du addera det där lilla extra – gå på mässingsdetaljer. Här visar vi marmor i olika badrum.


Få inspiration och idéer på hur du kan renovera en gästtoalett med Carrara marmor och se hur det skulle kunna bli! Här hittar du inspirerande badrum i marmor - carrara marmor, kolmårds marmor m. Ge badrummet en exklusiv atmosfär med en måttanpassad badrumstop eller handfat i vacker och funktionell natursten. Väggbeklädnad med hela stenskivor från golv.


Hitta marmor till bra pris hos oss. Vi har italiensk carraramarmor från Bianco Carrara och även svensk kolmårdsmarmor. Med inredningsdetaljer av marmor eller ett helt badrum i marmor skapar du ett vackert och exklusivt badrum.


Marmor finns i flera olika nyanser från vitt. Du använder marmor framförallt i kök och badrum till vägg eller golv, men den passar lika bra i andra rum. Jag har valt en extra stor platta med marmorkänsla, i Classici di Rex med Staturario marmormönster.


Speciellt vit Carrara marmor som passar så fint i både badrum och kök. Just nu är marmor otroligt populärt.


Har även sett på nätet att man lägger in marmor i. Denna pin hittades av Marie Ejdemo. Marble Institute of America tilldelade Stencentrum pris för världens vackraste marmorbadrum. Låt oss hjälpa till med ert. Ett badrum i världsmästarklass!


Hos Golvpoolen får du alltid fri frakt och gratis varuprover. Allt från blandare, badrumsmöbler, badkar, handfat och mycket mer. En bänkskiva i marmor till ett bra pris. Kakelhörnan har allt inom badrum.


Marmor badrum

Vi har blank polera matt, tumla slipad. Sverige med butik i Arninge. Du kan även beställa vaskar av Marmor. Vi har ställt frågan till Thorsbergs där vi tidigare köpt kalksten och fick följande svar: Det.


Din leverantör av bänkskivor till badrum, kök. Och på den linjen fortsätter vi. Välj mellan fantastiska material som marmor, granit, kalksten.


Tvättställen i gjutmarmor bygger bara 3cm över skåpsstommen och ger därför ett stilrent uttryck till ditt badrum. Våra gjutmarmortvättställ är ytbehandlade. Ett lyxigt badrum helt i marmor. Men är det lite last year?


Marmor badrum

Golv och väggar är täckta av marmor, liksom det inkaklade hörnbadkaret. Ett vägghängt dubbelhandfat har en underdel i vitt. Vilken bänkskiva ska man välja?


Marmor badrum

Laminat, komposit, trä, granit, betong eller mosaik? Välj rätt bänkskiva för ditt badrum. Här får du bra tips inför köpet. Vi erbjuder produkter som stenplattor, fasad i marmor, fönsterbänkar och fönsterbrädor i bland annat grön marmor.


Välkommen till Marmorbruket! Att rengöra och putsa marmor är enkelt när du vet hur du ska göra. Läs vidare här för att hitta enkla tips på rengöring av marmor !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.