måndag 18 november 2019

Oregelbunden skiffer

Oregelbunden skiffer

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Försäljning, lagerhållning och läggning av oregelbunden och sågad skiffer. Skiffer är en klassisk sten för villaträdgården.


Att den är oregelbunden betyder att ingen stenplatta är den andra lik, och detta ger ett vackert liv åt din. Oregelbunden skiffer utomhus. Vid läggning av orgelbunden skiffer utomhus kan man välja mellan att lägga stenen i stenmjöl eller montera den på en gjuten betongsula. Vackert, hållbart och mer eller mindre.


Oregelbunden skiffer

Genom att lägga skiffer på gångar, trappor, uteplatser eller altaner skapar du en vacker och trivsam miljö. Vitt skiffer oregelbunden lappi. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!


Bland skiffersortimentet hittar du skifferplattor av oregelbunden skiffer för uteplatser gångar, trädgårdar och golv. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Tips och bilder om skifferläggning.


Se vårt breda utbud av skifferplattor till rätt pris och med hemleverans till dig. Mörk, skimrande skiffer passar som ett vackert och starkt golv både ute och inne. Välj mellan oregelbunden skiffer eller sågade plattor för en stramare stil. Betongsten - Vero skiffer.


En ny oregelbunden markplatta utöver det vanliga. Här kan du skapa en exklusiv miljö runt hela huset. Stort format: upp till 60x90cm, tjocklek ca 2-cm.


Argento har en mörkt silvergrå färgskala med naturlig glans. Svensk oregelbunden skiffer från Offerdal. Stenen är kalibrerad och finns i två tjocklekar, eller mm.


En svårighet är dock de olika tjocklekarna på skiffret. Det är sällan som oregelbundet skiffer är helt rakt och i till exempel ett badrum måste lutningen tas i. Har ett äldre hus och vill ha lite grov känsla. Vad tror ni på 1-2cm tjock oregelbunden skiffer i hallen.


Konstant skitigt eller riktigt snyggt? Den oregelbundna skiffer passar perfekt att använda till både. Ni finner allt från Offerdalskiffer, stilren skiffer för väggbeklädnad till snygga stegstensplattor i skiffer eller oregelbunden skiffer som ligger rätt i pris.


Jag ville ha oregelbunden skiffer. Trädgårdsplattor och sten Var inte rädd för att lägga natursten av skiffer, kalksten eller sandsten i trädgården. Skapa en naturlig och trivsam miljö med oregelbunden skiffer i trädgården.


Oregelbunden skiffer

Följden blev en sten med näst intill outslitliga egenskaper. Varje nät innehåller unika bitar med naturlig klovyta. Ocean är en mörk skiffer med naturlig glans. Dessa hällar kommer i större storlekar än t ex oregelbunden skiffer.


Varierar kraftigt i tjocklek! Skifferhällar från Offerdal i närheten av Östersund är hällar för både inomhus- och utomhusbruk. Hällarna har naturlig klovyta med oregelbundna eller sågade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.