torsdag 28 november 2019

Köksbänk i betong

En snygg bänkskiva ger köket det lilla extra som gör köket speciellt. Ta del av vår stora guide och beställ. Ernst Kirchsteiger gjöt en bänkskiva till det nya köket och här visar han hur du gör. Att gjuta själv i betong börjar bli populärt.


Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende. Hej… Hur blev det med diskhon ”ingjuten” som bilden visar? Blev det snyggt på ovansidan? Hur gick det med att slipa betongen, svårt med.


Köksbänk i betong

Jag tänkte dela med mej lite erfarenheter och fråga lite om att gjuta bänkskivor i betong. Här finns en liten beskrivning hur man gör. Produkter och tjänster i betong.


Allt ifrån bänkskivor och handfat i betong, utekök i betong och mönstrad markbetong till husgrunder och betonggolv. Den stora fördelen med en bänk i betong är förutom den höga tåligheten att den kan anpassas och gjutas efter ditt köks unika behov.


Detta har säkert avhandlats tidigare som jag inte hittar, hoppas det är ok att fråga ändå. Att välja bänkskiva till köket är ett av det svåraste (och dyraste) beslutet vid en köksrenovering.


Valen är många, det finns bänkskivor i betong, corian. Här är tips på projekt i betong : En köksbänk, ett utebord och betongplattor. Resultatet är väldigt snyggt!


För att få absolut raka kanter lät vi byggvaruhuset såga till formplywooden i de mått vi ville ha på betong bänkskivan. Idag ska det handla om bygg. Stenbänkskivor och träbänkskivor är också ganska vanliga och under de senaste året har även bänkskivor i betong.


Köksbänk i betong

Bänkskivor eller köksbänkar. Har du tröttnat på laminat, trä och granit i köket så finns det flera alternativ. Det är ett billigt material och. Alltså den här betonglook färgen, så enkelt det är att måla med den.


Nu håller jag på att måla om trappan hemma. Sen ska köksbänken i laminat få sig. BETONG – ruffig bänk som ska vaxas. Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong, sten, murbruk och mycket annat.


Ska du behandla in en köksbänk. Läs artikeln Färggrann köksbänk med kakel för att se en översikt på hur du gör denna köksbänk ! Läs hur du gör gjutformen här!


Du har som vanligt fri frakt. Din bänkskiva tillverkas efter ditt mått med kort leveranstid ca 2-veckor. Vi har bänkskivor i laminat, granit, Silestone, rostfria diskbänkar, Dekton.


Köksbänk i betong

Köksbänken står placerad längs en fönstervägg, ovanpå köksskåpen. Trä är nog tillsammans med marmor och rostfritt stål det mest klassiska materialet på svenska köksbänkar. Det finns många sätt att behandla sin bänkskiva i betong på. Det här är ett av de bästa och det absolut populäraste i vår butik!


Denna bänkskivan i betong finish passar väldigt bra i några av våra lite mer modernare kök. Betonglack och Betongtopper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.