tisdag 19 november 2019

Kök betong

Kök betong

Våra specialister hjälper dig att planera köket. Boka en kostnadsfri rådgivning! Smarta kök i alla prisklasser. Kitchen Planner redan idag!


Planera, rita eller bygga kök – träffa en erfaren köksexpert i våra butiker. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. En snygg bänkskiva ger köket det lilla extra som gör köket speciellt. BetongDesign har bänkskivor i betong till alla kök och alla personligheter med hög.


Bänkskivor, handfat och möbler i betong. Det går även att få en helgjuten. Ta del av vår stora guide och beställ. Vi har inga standardmått, utan tillverkar precis efter kunders önskemål.


Min ambition är att skapa ett ”betongliknande” golv i vårt kök, i stil med såna golv som blir mer och mer vanligt i nybyggda villor. Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende. Hos Marbodal finner du ett stort utbud av bänkskivor i laminat till ditt kök. Att gjuta bänkskivan är ett äkta hantverk som du kan göra.


Kök betong

Välj bland flera olika färger och mönster. Vi på RR Betongstil hjälper dig med ny bänkskiva i betong, ädla bänkskivor som skapar stil i. Jag vill ha ett betonggolv i kök och badrum på landet.


Vad ska man ha för underlag och måste betongen armeras? En fördel med betong är att materialet kan gjutas i alla tänkbara former. Det är också beständigt mot. Som sagt, jag vill gjuta st bänkskivor till köket i betong men har lite funderingar.


Ska ha ena skiva till köksön och den skivan måste vara 120cm. Formatet på plattorna är 110x3mm. I kök och bad med betonginslag så är det fint att blanda in mörkt trä och kakelplattor med marockanskt mönster, exempelvis som golv mot väggar i rå cement.


Ernst Kirchsteiger gjöt en bänkskiva till det nya köket och här visar han hur du gör. Närproducerade kök med plats för livet.


Tack vare sin moderna utformning och funktionalitet kan bänkskivorna användas i både kök, badrum, kontorsmiljöer och för inredningar. Bläddra bland foton på kök, och hitta köksinspiration till planering och köksdesign, för att renovera och inreda med nya köksskåp och köksluckor.


Kök betong

Det här är ett kök som är ombonat och välkomnande, samtidigt som vitrinskåp och kulör- och materialval skapar ett luftigt intryck. Vi har börjat småplanera för att renovera köket nån gång i år. En viktig del av köket är bänkskivan, både för helhetsintrycket och för matlagningen.


Andra golvmaterial som passar kök. Ett betonggolv passar i de flesta kök, men sätter definitivt en modern touch till vilket kök som helst. Betong kan sätta vilken stil som helst till.


Laminatbänkskivor Köp din laminatbänkskiva till Gör det själv- köket här i butiken, där du hittar ett stort urval av bänkskivor i laminat. Måttbeställda betongskivor efter dina mått. Vi måttanpassar betongskivorna helt efter kökets eller bordets utseende.


Här får du veta för- och nackdelar med olika material för din bänkskiva, så att du kan välja rätt trots "fläckskräck" och småbarn. Hurra, min lilla budgetrenovering av köket har precis påbörjats! Vi på Photowall erbjuder hög kvalité, snabb leverans och fri frakt.


Med lite omsorg håller de sig som nya i många år. Den lite tunnare bänkskivan med rak kantlist passar perfekt i ett kök med modern stil. Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong, sten, murbruk och mycket annat.


Slitstarkt och skyddar ytan på ett väldigt bra sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.