fredag 11 oktober 2019

Stenhuggeri skövde

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Precision, stilkänsla, skicklighet. Vi levererar till hela landet.


Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor.

Vårt stenhuggeri står redo för dig. Tillverkning och montering av komplett gravsten och tillhörande dekorer. Vi utför stenarbeten och är det enda kvarvarande producerande stenhuggeriet i. Välkommen till oss på Thorsbergs stenhuggeri ! Här erbjuder vi natursten till dig som är medveten och ställer höga krav.


Vi vill möta dig genom att inspirera. All sten som lämnar vår fabrik är förädlad och. Brytningen av kalksten i Hällabrottet är dock mycket äldre än så och.

Vi är ett stenhuggeri på Kinnekulle som erbjuder det mesta inom natursten. Som enda företag i Sverige bryter och förädlar vi Kinnekullekalksten - den unika. Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor, fönsterbänkar och bänkskivor. Gravstenar av valfri modell med hög kvalitet.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Samtliga fyra hyvlar tillverkades av Sköfde Mekaniska Verksta föregångare till nuvarande Volvo Komponenter i Skövde. Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten.


Personliga gravstenar efter önskemål. Vi erbjuder personligt utformade gravvårdar efter era. Stenhuggeri på Kinnekulle. Ett traditionsrikt och skickligt.


Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Stockholms Superfosfat Fabriks AB. Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial.


Köp direkt i webshopen eller ring oss.

Bänkskivor av kalksten i olika färger och ytbehandlingar. Varje människa är unik och dess minne är alltid värt att bevaras. Kontakta oss gärna för mer. Gravvårdar samt byggnadssten och möbelsten.


Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige. Dygnet runt nås vi på tel.


Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. PSkaraborg laddar upp inför kulturgalan i Skövde med att bjuda in kulturarbetare och beslutsfattare till ett samtal. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Inför Skövde kommuns planer på en utbyggnad av Billingebacken i Skövde.


Har du ett eget förslag så skicka det till oss, Vi designar nya stenar efter dina önskemål kostnadsfritt. Kundtjänsten är för närvarande stängd. Tillbaka tilll föregående sida!


Gullhögens Bruk, utanför Skövde, var ett familjeföretag som hade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.