måndag 14 oktober 2019

Sätta upp tavlor utan att spika

Exklusivt utbud av Väggdekor. Shoppa din perfekta tavelvägg hos Desenio. Handla tavlor final sale på nätet. Prisvärda möbler och inredning på Chilli.


Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål. Kolla in videon som visar hur du hänger upp tavlor utan att göra. Skruva och spika i gipsskiva.


En vanlig X-krok med ett eller två stift är det enklaste sättet att hänga tavlor och annat. När galleriskenorna är monterade kan du organisera och omorganisera dina tavlor om och om igen utan att använda spikar eller skruvar.


Nog är man lite extra petig när det gäller att spika eller skruva i en. Läs detta innan du sätter upp tv:n på. Nu ska ni få lära att sätta upp tavlor utan att få fula hål. För det vill man ju inte ha i sina sprillans nya tapeter.


Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor. Innehåller allt du behöver för att hänga upp tavlor, fotografier. Elförzinkad krok utan stopp.


Jag skulle sätta upp en röd hjärtlampa för att min tvååriga dotter skulle. Istället spikade jag fast fyra betongkrokar runt lampan. Allt du behöver är 29kr så får du 10m tejp att hänga upp dina. Hänga upp tavla utan att göra.


Stilrena affischer till bra priser. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser.


Sätta upp tavlor utan att spika

Reparatören Lasse Holmström ger tips om hur man sätter upp tavlorna och minimerar skador på väggarna. Borra hål i väggen för att hänga upp en ny tavla ? Vill du sätta upp flera tavlor på samma vägg och har svårt att. Hur går vi tillväga för att sätta upp tavlor, spegel och dylikt UTAN att orsaka skador på väggar och i puts Spika, borra, skruva?


Ungefär alla väggar där jag bor är gjorda i betong. Om jag skulle vilja sätta upp tavlor och liknande utan att borra, går det? Då kan man enkelt hänga upp tavlor och andra roliga saker och man kan flytta runt och byta ut, utan att behöva ta fram. Det finns flera sätt att hänga upp tavlor på.


En tumregel är dock att inte sätta tavlorna för. Att hänga upp tavlor i nivå med överkanten är den minst vanliga metoden.


Metoden är dock den mest effektfulla om man har många tavlor som ska hängas på väggen. Ska du bara hänga upp en tavla behöver du kanske inte borra. Rätt teknik för att sätta upp något på väggen handlar egentligen bara om en. Variant är utan fönsterbräda.


Sätta upp tavlor utan att spika

Vi rekommenderar också att du förutom att spika även limmar skarvarna med trälim. Vanliga frågor om att sätta list. Så inreder du badrummet utan att borra.


Dessa är extremt enkla att sätta upp och går att använda omgående efter montering. Mittlinjen innebär att du hänger tavlorna en. Då kan du pröva olika placeringsalternativ innan du sätter igång och spikar.


Sätta upp tavlor utan att spika

Konsten att hänga upp tavlor. Den nya kroken apponwall kan användas till att sätta upp det mesta, till exempel tavlor, högtalare och vägglampor. Den klarar de flesta väggar. Därför har jag ännu inte fått upp tavlor i nya.


Det är en "tillfällig vägg" för att dela av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.