måndag 14 oktober 2019

Kantsten betong

Längs planteringar och rabatter. Plattor, marksten, murar m. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Jämför Nätbutikers Priser. Vi säljer både tumlade och slätstrukna kantstenar i betong.

Gör din trädgård fin med kantsten i betong eller natursten. Stenbolaget har flest sorter i lager, alltid med snabba leveranser. Välj mellan ett stort sortiment av kantsten i olika former och prisklasser.


Våra kantstöd och kantsten håller rabatter och gräsmatta på plats. Flisby erbjuder ett stort sortiment av kantstöd och kantsten i betong, granit och metall.


Betong innehåller cement som är kalkbaserat. Kalken kan ibland visa sig i form av en tunn gråvit beläggning. Den brukar dock försvinna med tiden.

Svenska byggprodukter i betong och granit. Med kantsten kan man på ett elegant sätt avgränsa ytor mellan t ex gräsmatta och markanläggningar. Sätt i betong för stabil kant. Brett sortiment av kantsten.


Kantstenen bidrar även till att skapa en stabilare. Stilrent och elegant - Se produkter och läs mer! Den utgör en stilren övergång mellan olika delar eller nivåer i trädgården.


Storgatsten i huggen granit, används ofta till murar och kanter. Lämplig till garageuppfarter, gator och torg där man ställer höga krav. Kraftiga plastformar som håller för många gjutningar, gjutform. För trädgårdens gångar och rabatter.


Hindrar effektivt jorden från att rinna ut på gångarna, och håller stensättningen på plats. Gjuta trädgårdsplattor, gör dina egna gångplattor, köp dina gjutformar,uteplats med plattsättning. Gjut egen kantsten, marksten.


Att lägga marksten och plattor är enkelt och det finns många storlekar och färger att. Lämplig för trottoarer, torg, gågator, vägar och liknande. Vi har kantsten i olika stilar.

Vår kantsten finns i betong och elegantare granit som har blivit naturligt stenhuggna på sidorna. Diskutera gärna med oss för.


Gjutformar, gjutnät, betong m. Använd en kantsten för att skilja av gräs mot grus eller bygg en planteringslåda av någon mindre kantsten. Ytterkant är ytans akilleshäl. En svaghet hos de flesta läggningar är låsningen av ytan.


Med låsning menas den ram som håller ytan på plats, framför allt. Klistrigt bruk för limning av kantsten m. Bender Slät kantsten gör en vackert anlagd rabatt eller trädgårdsgång ännu vackrare. Den lyfter fram utan att ta över, därför finns det plats för den i alla. Stöd som sätts i betong blir betydligt stadigare än limmade eller spikade stöd.


Stort lager och snabba offerter. Dela av markstenen med en vacker kantsten. Skapa fina trappor och avslut med Trappblock.


Har satt lite av den granitkantstenen du använder, DOCK utan betong och sitter bra oavsett vad det har avgränsat till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.