onsdag 30 oktober 2019

Kall sås basilika parmesan

Plocka basilikabladen och lägg dem i en blender tillsammans med parmesan och crème fraiche. Kall parmesanröra eller parmesancrème är. Idag vill vi dela med oss av ett såsrecept igen.


En lättlagad och kall sås som med fördel serveras till grillat. Med tydlig smak av både parmesanost och basilika. När det väntas grillat vill jag ha KALL sås.

Den här Parmesan -såsen kom jag. Sås med parmesan - magnifikt smakrik och himmelskt god! Denna italienska ost tillför både stor smak och en god sälta till såser och. Det mesta i matväg blir väldigt mycket bättre med en sås.


En kall sås går snabbt att svänga ihop och kan smaksättas på många. Aioli är en god sås gjord på ägg, olja, vinäger och vitlök. Det här receptet är en ny variant med parmesan och basilika.


Kall eller varm – en härlig sås har förmågan att lyfta vilken.

Rör ner g finriven parmesan. Fetaoströra med färsk basilika - en sommarfrisk sås till. Ugnsrostat bröd med olivolja, hackad tomat, parmesan och basilika - klassiska.


Hacka soltorkade tomater och basilika och strö över. Strö sist över de rostade pinjenötterna. Kall sås till marinerad eller grillad fläskfil. Mycket god och enkel kall sås med soltorkade tomater och crème fraiche.


Låter gott med basilika, det ska jag prova! Foto: Bo Ingvar Jönsson (0) Skriv ut. För person(er) Ingredienser. Fler recept med: Övrigt, Sås och marina Smårätter.


En smakrik sås som passar bra både till fisk och kyckling. Pesto är en italiensk sås med basilika. Pasta i krämig sås smaksatt med basilika, vitlök och parmesan. Tomathalvor läggs ned mot.


Smula ner några blad basilika och låt koka i fem minuter. Recept på en kall sås med rucola, parmesan, vitlök, olivolja och citron som blir så god.


Blanda ner de båda löksorterna, citronsaft och citronskal.

Hoppas ni haft en bra tisdag. I måndags lagade vi lax, bakad potatis, morötter, broccoli och hade en fantastiskt god sås till det, nämligen. Potatissallad med basilika, parmesan, persilja och vitlök. När du tröttnat på kall mat på stranden!


En riktigt god fetaoströra som passar utmärkt till köttfärsbiffar och supergod till allt grillat på sommaren. Blanda med Lindahls Turkisk Yoghurt och du har en läcker sås klar på några minuter! Gott till fisk och kalla pastarätter. Basilika - och tomatpesto.


Blåbärspanna cotta med vaniljtopp. Till allt detta gjorde jag en kall sås med creme. Denna pin hittades av lotta johansson. Kyckling, Sås och majonnäs.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.