måndag 28 oktober 2019

Kall myntasås

Kall myntasås

Fräsch myntasås, ett perfekt tillbehör till både kött, fisk, kyckling eller krispig sallad. Här har vi samlat en hel del recept med. Raita är en indisk syrlig yoghurtsås, perfekt till lammrätter! Smaksätt med salt och peppar.


Ställ kallt innan servering. Om du vill ha en tjockare myntasås så kan du reda den med en tsk potatismjöl utrört i lite kallt vatten och koka upp samtidigt. En kall myntasås som man har gjort på en stor knippe färsk mynta, det är supergott till grillat.


Ha det till grillad kyckling, lax eller fläskkött. Serveras med en fräsch myntasås och grönsaker i tunnbrö men går lika bra att servera i tortilla- eller pitabröd.


Lammkotletter med yoghurt- och myntasås. Ingredienser Visa inköpslista. Ruta svålen med en vass kniv. Gnid in lammsteken med olja. Av Måns Falk och Anna Tesch. Icakuriren, Vagabon Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker. Yoghurt- och myntasås är perfekt att ha som tillbehör till grillat lamm, men gifter sig egentligen hur bra som helst med smaken av allt grillat! Lammfärsbiffar med kall myntasås. Blötlägg havregryn i vatten ca min.


Lägg spetten i en oljad långpanna. Lätt och fräsch myntasås som passar lika bra till grillat som till att friska upp salladen. Enkel att göra i tre steg. Det kan jag mycket väl tänka mej att det är gott att doppa den heta blomkålen i en kall myntasås.


Kall myntasås

Spola under kallt vatten. Låt stå kallt ca timmar att mogna. Fler recept med: Ägg och mejeri, Barn och familj, Buffémat, Dop, Sås och marina Student.


Lördagens middag som började med den lena jordärtskocks- och romanescosoppan. Sedan blev det lammracks marinerade i chili, vitlök, rosmarin, mynta, vinäger och.


Riv gurkan och krama ur det mesta av den överflödiga vätskan. E-postadressen publiceras inte. Ett recept från Santa Maria Foodservice, på myntasås för storkök och restauranger.


Kall myntasås

En kryddig, samt uppfriskande kall sås som passar till nästan allt. Kött, fisk, kyckling och grönsaker. Mycket god till stekt Pangasius filé m. God sås som passar till kallskuret lamm, kyckling eller fläskfile. En frisk myntasås är väldigt enkel att göra och den passar bra till så mycket.


Norrländskt producerad Crème fraiche är en tacksam mejeriprodukt som går att använda till diverse varma och kalla såser. Glass med smak av len mandel och syrlig blåbärs- och myntasås.


Tonfisk är himla smidig vardagsmat. Billigt och lätt att veva ihop något gott av. Det finns uppsjöar av goda kalla och varma röror som du kan servera till pasta. Blanda filmjölk och tandoorikrydda.


Låt den stå kallt innan servering så att smakerna hinner gå ihop! Palsternacksbiffar med myntasås. Portabello med wokad matvetesallad.


Vad tycker du en person som livnär sig på fisk och grönsaker ska kalla sig? Namn på fisk- och grönsaksätare?


Du behöver följande till portioner: 5gram nötfärs el lammfärs msk ajvar relish ägg Spiskummin msk färsk koriander Cayennepeppar Salt Svartpeppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.