torsdag 24 oktober 2019

Kall gurksoppa med räkor

Gurksoppa passar som förrätt, middag- eller lunchsoppa med färsk slanggurka, lök och krämig av en skvätt grädde. Monica Eisenmans goda soppa med gurka, vitlök och örter. Toppa med en räka och att servera som en del i en buffé.


Låt soppan stå i kylskåpet i minst timme. Det här snabblagade receptet på iskall gurksoppa med dill och räkor är en ljuvlig och uppfriskande soppa med luxuösa och delikata smaker.

Fräsch gurksoppa med kokosmjölk och mynta. Toppas med räkor, rostad kummin och koriander. Kall gurksoppa på kokosmjölk med räkor och mynta.


Receptet på vår kalla soppa med gurka hittar du här. Topping 4g färska skalade räkor 1. Tips: Gurka och creme fraichen ska vara kylskåpskalla så den färdiga soppan blir riktigt kall.


Skölj gurkorna och lägg ca.

Lägg den tärnade gurkan, kokosmjölk, yoghurt och hackad mynta i en blender och mixa till en slät soppa. Len gurksoppa smaksatt med kokos och mynta serveras med en röra på räkor, vitlök och lime.


Svalkande gurksoppa till heta sommardagar. En skiva färskt bröd är gott till. Kokos- och gurksoppa med räkor. Kall soppa med kokosmjölk, gurka, räkor och mynta.


Mild gurksoppa med Crème Fraiche. Passar perfekt som förrätt eller att bara njuta av som den är. Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om. Läcker gurksoppa med räktopping.


Häll upp soppan i glas och toppa med ärtskott och räkor. Lyxig förrättsoppa blir gurksoppan varm eller kall om du lägger en hög med ex. Mixa den med yoghurt, mynta och persilja i matberedare. Skala och skär gurkan i mindre bitar.


En frisk, örtig soppa som svalkar i sommarkvällen.

Servera gärna ett riesling-vin till. Skal och saft av ½ limefrukt tsk hela kumminfrön ½ kruka koriander. En härlig variant på den kalla soppan Gazpacho, här med gurka, vitlök, mynta. Jag har aldrig fått så stor gurkskörd som i år.


Det formligen sprutar gurka ur växthuset (ok, lätt överdrift, men mycket är det). Så nu har jag syrat i tre. En asiatisk variant av gazpacho, smaksatt med bland annat koriander.


Tamarindpasta och tomyambuljong finns i asiatiska. Härlig gurksoppa med sting av pepparrot och några droppar tabasco. Snabba leveranser - Öppet köp dagar × × MENY.


Innan servering sätts soppan i kylen så den är helt kall. Tomatsoppa med rostade tomater och räkor Av Mat och Hälsa. Unna dig soppa – härliga recept.


Ryskadockor Ekologiskt, glutenfritt och mejerifritt! Skär gurkan i bitar men spara en bit till garnering. En god och smakrik soppa, men det är inte ett recept på gazpacho ni ska få utan ett recept på en kall gurksoppa.


En väldigt annorlunda förrätt med en fräsch och frisk smak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.