fredag 18 oktober 2019

Kall fisksås med bostongurka

Mycket god kall fisksås - en enkel sås som passar till fisk. Recept med bilder steg för steg. Stor skål kall dillsås (skolans fisksås ) dl gräddfil.


Kall fisksås – den är ljuvligt go mycket lätt att tillaga. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling. Panerad fisk med kall sås. Kallare på vissa ställen i frysen än i andra.


Gör en kall sås på gräddfil, crème fraiche eller yoghurt. Gott till fisk, till grillat eller att förbereda till buffén. En jättegod kall sås som passar till både rökt och grillad fisk. Remouladsås är vanligtvis en kall sås som passar fint till fisk, som fish and chips till exempel!


Här finns våra recept på remouladsås. Kall dillsås (skolans fisksås ) dl gräddfil. En klassisk sås till fisk som får sötma från bostongurka och sälta från kapris.


Kall sås med ingefära och rosmarin. Stekt fisk, kall sås och potatis var mångas favorit i skolan. Jag har alltid tyckt att den såsen ska det vara till just panerad fisk, inget.


Prövade fram en ny kall sås – den blev himmelskt god. Passar bra att servera till all fisk. Minns du den kalla, vita såsen. Bli medlem och skapa listor med dina favoritrecept redan idag!


Gräddfil, majonäs, bostongurka, dill, salt och citronpeppar. Det receptet fick jag av mattanten på min gymnasieskola. Här är mitt recept på skolans kalla fisksås man fick till panerade fisken. Remouladsås består av majonnäs som smaksatts med olika kryddor, vanligast är ättiksgurka, dill, kapris och gräslök.


Bostongurka ½ tsk salt lite vitpeppar ev. Prova någon av dessa enkla såser med creme fraiche – med soltorkade tomater, dragon och citron. Det här är en sås som passar till väldigt mycket. Enkelt, gott och snabblagat.


Du kan servera den till allt grillat, till varmrökt fisk, fisk- och skaldjurspatéer, rökt kött, pajer. Blanda ingredienserna till remouladsåsen och ställ kallt. En nypa salt Blanda ihop såsen och låt den stå och dra en stund så att smakerna gifter sej. Det mesta i matväg blir väldigt mycket bättre med en sås.


Kall fisksås med bostongurka

En kall sås går snabbt att svänga ihop och kan smaksättas på många olika sätt. På myTaste hittar du recept för kall sås till fisk gräddfil med bostongurka så väl som tusentals liknande. Kall crème fraîche-röra med smak av gräslök, bostongurka och senap.


Kall fisksås med bostongurka

Varmrökt lax med kall sås och kokt potatis är enkelt, gott och nyttigt. Här serverad med en kall sås av. Till gravad och rökt lax är hovmästarsås en klassiker men somliga tycker att den är väl söt.


Kall fisksås med bostongurka

En kall eller varm hollandaisesås kan vara ett alternativ. Läs också: Bästa recepten på lax i ugn. Tsatsiki med mynta Mitt Kök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.