tisdag 29 oktober 2019

Kall fetaostsås

En kall, krämig och helt fantastiskt god sås till det mesta. Supergod fetaostsås som är en kall sås som passar perfekt till grillat eller stekt kött, fisk eller fågel.


Såsen är enkel och går snabbt att göra. Fetaostsås med matyoghurt och smulad fetaost får en god sälta som passar till mycket mat som kall sås eller till kebab.


Lätt- och snabblagad då du helt enkelt. Passar bra till grillat kött och sallader. Ett annorlunda och gott alternativ till den klassiska tzatzikin.


Sås som är god antingen kall eller gratinerad i exempelvis tomater. Smula ner fetaosten i en skål. Blanda med crème fraiche och pressa i citronsaft.


Smaka av med salt och svartpeppar och rör ner färsk. När jag ändå håller på så kommer här också receptet på fetaostsåsen. En kall sås som är helt makalöst god och enkel att göra.


Icakuriren, Vagabon Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker.


Kall fetaostsås

Fetaostsås : Stavmixa ihop cream cheese, crème fraiche och fetaost till en slät konsistens och smaka av med olivolja. Rör ihop en fetaostsås och servera till grillspett, kyckling, till en sallad eller doppa brödet direkt där i. Krämig sås med fetaost är. Argentisk chimichurri, katalansk romescosås, fetaostsås och yoghurtdressing – här är fyra kalla såser som passar perfekt till grillat – både till kött och.


Här kommer du hitta recept på allt mellan himmel och jord. Mest är väl sidan till för att jag ska lättare hitta bland mina recept, men givetvis hoppas jag att. Tre goda röror som är enkla att göra.


Pestokräm, basilika- och fetaostsås samt ajvarpesto. Fetaostsås 1g fetaost dl crème fraiche tsk akaciahonung salt, svartpeppar Mosa fetaosten med en.


Som tillbehör rörde jag och Lova ihop en kall sås på crème fraiche. Kall fetaostsås : 1g fetaost dl turkisk yoghurt ½ dl hackad färsk mynta salt och malen svartpeppar. Helt enkelt är detta en busenkel snabblagad kall sås som alla lyckas med. Bekväm kyckling med fetaostsås.


Kyckling i krämig fetaostsås. Den här kalla såsen, smaksatt med fetaost, citron och basilika, är en riktig favorit här hos oss. Den är väldigt användbar då den passar till det mesta.


Kall fetaostsås

Saftiga biffar på kalkonfärs, matvete och persilja serveras med frasiga sötpotatispommes samt enkel fetaostsås. Lika gott till vardag som fest! Serveras med ris och kall fetaostsås. Att laga maten i ugnen är ett väldigt smidigt sätt att fixa middagen på.


Recept på kalla såser kan man aldrig få för många av så här kommer ännu ett recept på en supergod kall sås, denna gång smaksatt med fetaost och gräslök 😋. Till middag idag blev det grillad kyckling och fläskkarre med en supergod fetaostsås.


Kall fetaostsås

Idag tänkte jag i alla fall bjuda er på den godaste såsen till grillat nämligen Hemmagjord kall bearnaisesås. Det är perfekt om du vill. Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt.


Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.