tisdag 15 oktober 2019

Kalksten golv

Lägg nytt golv hemma med något av våra snygga kalkstensgolv. Mängder av produkter till riktigt bra priser. Besök våra butiker eller stenbolaget. Funderar du på kalkstensgolv ? Här får du bra tips om stengolv av kalksten när du ska välja kalkstengolv till din bostad och golv.


Våra kalkstensgolv bygger på utvalda stenar som har bearbetats för han för att ta fram textur och känsla som inte går att finna någon annanstans.

Välkommen till oss på Stencentrum. Kalksten är vanligen en sedimentär bergart, men. Rött, normalhyvlat kalkstensgolv.


Gysinges kalkstensgolv är tillverkat av den välkända öländska kalkstenen. Intresserad av att lägga kalksten ? Vi på Stonefactory kan erbjuda olika sorters kalksten så som Borghamnskalksten och Ölandskalkalksten.


Sveriges bredaste sortiment av vackra stengolv. Välj mellan granit, kalksten, travertin och marmor och lägg ett vackert stengolv hemma.

Vi bryter Norrvangekalksten i eget stenbrott, km norr om Slite. Kappelshamnssten bryts i egna stenbrott. Den bildas oftast i klara, varma, grunda havsområden. Vår kalksten kommer från världens skickligaste stenhantverkare, och vi försöker alltid hitta den hårdaste stenen med den jämnaste färgen.


Vi hjälper dig gärna med råd och inspiration när du ska köpa kalksten. Såpa i rätt mängd ger golvet en klassisk lyster och patina.


Ett matt kalkstensgolv kan bero för lite såpa vilket åtgärdas genom upprepad moppning eller skurning. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Våra golv är för er som vill ha ett golv med naturlig variation i nyans och struktur. Golv av ölandskalksten är lämpligt i stort sett alla miljöer förutom. Spiller man vin på ett kalkstensgolv så ska det torkas upp fortast möjligt.


En annan läggning, som också är den billigaste i inköp, är det som kallas "fallande längder". Marmorgolv i badrummet, kalkstensgolv i köket eller skiffergolv i hallen. Beställ natursten som marmor, skiffer, granit och andra sorter på Golvpoolen. Hos oss får du alltid fri frakt på din beställning samt gratis varuprover!


En stenyta tål att slitas på. Den är lättstädad eftersom sten är ett hårt material. Skiffergolv – Vackra skiffergolv håller i.

Vi har hört att det finns risk för kalkutfällning men skulle vilja se bilder av hur det kan bli för att kunna. Stilren touch som andas lyx Ge ert hem en stilren touch som andas lyx! Vill du ha mer information om våra tjänster? Hör gärna av dig så besvarar jag dina frågor.


Jag gör gärna kostnadsförslag på din förfrågan och svarar på. Vi funderar på att lägga in kalksten i badrummet.


Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen.


Det är viktigt att kontrollera fukthalten i underlaget före läggning av kalkstensgolv ! Ett golv eller en vägg av naturstensplattor har en lång livslängd. Sten har förmågan att förvandla ett ordinärt rum till något alldeles extra.


Tänk på att ett kalkstensgolv kan vara känsligare mot repor och liknande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.