fredag 26 juli 2019

Hyra betongsåg

Hyra betongsåg – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Asfalt- och betongsåg, hjulburen. Betongsågen GS 4från Stihl finns nu att hyra. Skär i betong, kapar rör, går igenom murar.


Husqvarna FS 4- Hyr mångsidig och kompakt golvsåg på hjul för små och medelstora service- och vägreparationsarbeten i asfalt och betong. Välkommen till Villamaskinisten Karlskrona. Hos Tommy i Karlskrona har du möjlighet att hyra minigrävare, skylift, trädgårdsmaskiner och entreprenadmaskiner på.


Hyr det du behöver till bygget hos oss. Alltid rätt lift på rätt plats vid rätt tidpunkt. Byggmaskiner,Liftar,skyliftar,saxliftar,bomliftar,ställningar,haki.


Vad bör en sån här maskin kosta att hyra om man hyr ut den? Husqvarna FS 5- Hyr smidig och kraftfull golvsåg på hjul för sågning i asfalt och betong till små och medelstora service- och vägreparationsarbeten. Mycket kraftfull kW betongsåg med kraftig diamantslipkedja.


Hyreshuset i Sollentuna tänker ECO. Ett enklare sätt att hyra maskiner! På Waso Maskin hittar du smidiga och ändamålsmässiga maskiner till rätt pris!


Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Göteborg med omnejd. Behöver du hyra verktyg, byggmaskin, proffsmaskin (Hilti, Festool, Dewalt m.m) eller annan utrustning akut (Bygg, Trädgår Högtryckstvätt, Släpvagn)? Professionell håltagning, betongborrning och diamanthåltagning.


Kontakta oss så hjälper vi dig. Hyr verktyg med våga själv-förtroende mitt i Stockholm! Vi lägger ingen värdering i vad du kan, men vill gärna hjälpa dig att lyckas. Hitta kontakter genom att söka ovan eller zooma in på kartan.


Skicka in frågor, feedback. Välj på kartan för att hitta en depå där du kan hyra maskiner och verktyg nära dig. Här använder vi kakor (cookies). Ditt personliga maskinförråd!


Hyr alla typer av maskiner för både stora och små projekt. Hos HYR IN får du en kombination av kompetens, kvalitet och personlig.


Hyrde en vattenkyld betongsåg och kapade upp fyrkanter i lagom storlek sen bar vi ut dom för hand. Sin ringde vi Norrvac så sög dom ut sanden som var. Vilken typ som passar ditt behov bäst beror helt på vad du vill.


Upptäck STIHL och VIKINGs produkter för skog och trädgård redan idag! Hyr dina maskiner till rätt pris direkt, med låga kringkostnader. Efter gjord behovsanalys upprättas ett överenskommet rabattavtal mot gällande prislista. Om företaget Vi hyr ut utrustning för anläggning, rivning, bergborrning och spräckning.


I dagsläget har vi depå i Stockholm och Göteborg men vi kan. Perfekt till frihandskapning med vatten av byggmaterial som betong, natursten, avloppsrör och murar.


Pris hyrdag 1: 340:-Pris, hyrdag 2: 220:- Priser angivna exkl. Hyra debiteras ej under semesterperiod om materielen i förväg är avanmäld och tillgänglig för. Vi erbjuder stort utbud av bygg och anläggningsmaskiner.


Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers. Transport Kranlyft transporterar hyresobjekten med egna fordon. Det gör att vi alltid finns nära våra kunder och kan ge bra och effektiv service genom att snabbt.


Sandvikens byggmaskiner erbjuder uthyrning av märkesprodukter av absolut högsta kvalitet. Med en kapmaskin från Husqvarna är det enkelt att kapa hårda material som sten, betong, asfalt och metall med kraftfull effekt och minimal ansträngning.


Stål och Hyr är medlem i Hyrexkedjan, en rikstäckande branschförening för uthyrningsföretag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.