onsdag 24 juli 2019

Hylla utan att borra

Kvalitet direkt från tillverkaren! Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! För den som möblerar om mycket, bor i andra hand eller bara tycker det är jobbigt att borra är kubhyllor en smart förvaringslösning. Med eller utan att göra hål i. Behöver du råd om hur du bäst sätter upp hyllor eller hur man borrar i kakel är du välkommen att höra av dig till vår.


Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina. Så inreder du badrummet utan att borra. Men idag finns flera alternativ för dig som snabbt och enkelt vill montera hyllor.


Köp badrumstillbehör utan borrning hos Smarthem. Vi har produkter som duschhylla, tvålkorg, hörntvålkorg, eller korgar att hänga på glasdörren.


Hylla utan att borra

På den gamla goda tiden hade man inga större problem att få upp sina hyllor. Ett borrhål genom kaklet i badrummet är permanent.


Och varje hål är också ett hål genom det skyddande tätskiktet. Hylla som fäster utan skruv. Magic Silver Duschhylla slät. Praktisk hylla för duschen som monteras utan att skruva i väggen.


Hylla utan att borra

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Hade planerat borra upp en hylla i duschen dä. Vill du skruva upp en hylla ? Borra hål i väggen för att hänga upp en ny tavla?


Ska du installera persienner, hänga upp en lampa eller montera extralås? Sv: Skruva upp hylla på betongvägg. Prova att borra med vad du har, är ju inte värre än att du inte får ett hål Sen betongplugg - köp riktiga plugga är mitt. Kakelplattor spricker lätt om man borrar hål i dem.


Det finns många andra sätt att hänga upp krokar eller hyllor i badrummet, utan att göra fula hål i väggarna. En kombination av extremt hållfast 1-komponentslim och en patenterad NWB adapter gör det möjlig att montera lätta och tunga tillbehör utan att skada. Det kan vara knepigt att borra snygga hål i kakel och du riskerar också att skada tätskiktet. Och du kan montera både handdukshängare och krokar utan skruvar.


Hylla utan att borra

Hur skruvar man bäst fast hyllan i tegelväggen? Hur undviker man att borra i elkablar och metallrör? Och hur får man fäste i gipsskivor?


Visst kan du borra för att sätta upp en hylla, gardinstång eller tavla och känna dig säker på att den sitter kvar. Här är guiden som gör dig till rena proffset. Tvättställ utan blandare. Betongkrok utan att borra - Hur tänkte du?


Paulina Kolm är dålig på att borra. När hon en dag skulle hänga en vägglampa på betongväggen fick hon en idé. Tanken är att den ska kunna sitta uppe utan. Stopp i tvättstället bakpulver.


Här får du reda på hur du ska göra för att sätta upp lampor, hyllor och annat och för att inget ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.